MENIU CAUTĂ

Polițistul găsit mort în Oravița și-a ucis iubita și apoi s-a sinucis. Detalii înfiorătoare din anchetă

Distribuie

Noi informații au apărut în cazul polițistului găsit mort în casă, la Oravița. Bărbatul care lucra la Poliția Transporturi Oravița și-a omorât iubita și apoi și-a pus capăt zilelor, susțin surse din rândul anchetatorilor. Tinerii aveau o fetiță de șase luni care se afla în vizită la bunicii din partea tatălui.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat că polițistul de 37 de ani și-a înjunghiat iubita în zona inimii, după care s-a sinucis.

Crima din Oravița, anunțată la 112 de mama polițistului

Cei doi tineri locuiau într-un apartament din Oravița în care au fost găsiți morți joi dimineață. Alarma a fost dată de mama polițistului care s-a speriat deoarece fiul ei nu mai răspundea nici la telefon și nici la ușă, notează observator.tv.

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență au intervenit pentru a debloca ușa. După ce i-au găsit pe cei doi tineri morți, militarii au izolat locuința și intrarea în bloc până la sosirea anchetatorilor.

„Am fost sesizați prin apel 112 despre faptul că un polițist de la Poliția Transporturi Oravița este găsit în locuință decedat. În locuință a fost găsită și concubina acestuia (35 de ani), de asemenea decedată. În prezent se desfășoară cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin pentru stabilirea stării de fapt, a împrejurărilor în care au decedat cele două persoane”, a precizat Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al Poliției cărășene, conform sursei citate.

Anchetatorii susțin că nu a fost folosită arma din dotarea polițistului deoarece pistolul său se afla la sediul din Oravița.

În prezent se desfășoară cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin pentru stabilirea a împrejurărilor în care au decedat cele două persoane.

sursă foto: expressdebanat


Citește și EXPERIMENT LIBERTATEA. Unde fugim când sună alarma? Buncăre private și subsoluri abandonate din anii 90


 

Citește mai multe despre ancheta, Caraș-Severin, Crima, oravita și sinucidere pe Libertatea.

Comentarii