Dornic să devină tată, Tămagă a renunţat acum câţiva ani la prima sa căsnicie, pentru că soţia lui a refuzat să-i facă un copil, iar Cristina, fata pe care acum este acuzat că a vrut să o incendieze, i-a promis la acel moment că va deveni mamă, alături de el. Au urmat cinci de ani de iubire ca-n poveşti şi totul era pregătit pentru nunta celor doi.
Totul pare să se fi rupt între Marius şi Cristina în momentul în care fata a aflat că politicianul ar fi pierdut 400.000 de euro într-o afacere cu energie verde, în care era implicat de câţiva ani. La acel moment, surse din apropierea cuplului susţin că fata n-ar mai fi vrut să audă de căsătoria cu Marius, iar de acolo a început declinul în relaţia celor doi.
‘Focul’ s-a înteţit atunci când politicianul a aflat şi că tânăra care urma să-i fie soţie ar fi avut o relaţie cu un alt bărbat, la St. Tropez. Sub efectul băuturilor alcoolice şi enervat la culme de ceea ce se întâmplă cu povestea lor de dragoste, Tămagă a aşteptat-o pe Cristina, iar ceaţa i s-a pus pe ochi şi mai abitir atunci când a văzut-o purtând o rochie în valoare de 5.000 de euro pe care el i-ar fi cumpărat-o. Aceleaşi surse susţin că tânărul a vrut să-i dea foc la rochie Cristinei, iar de acolo întregul incident a degenerat.
Incidentul s-a petrecut vineri seară, în apartamentul fetei, din sectorul 1 al Capitalei.

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare
HOROSCOP

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare