Doar că, ulterior, lucrurile au luat o altă turnură și a suferit mai multe traume, din această cauză. Acum, ea a ales să vorbească deschis despre ceea ce a trăit, în urmă cu câţiva ani, din cauza acelor fotografii indecente.

„Acele poze sunt din 11 noiembrie 2013. Eu şi o prietenă ne-am făcut poze de genul acesta pentru că ni se părea cool, începusem să avem forme. După o săptămâna eu şi prietena mea ne-am certat, iar ea i le-a trimis unui băiat care le-a postat. I-am scris mesaje în privat, eram disperată! Nu ştiam ce să fac. A început să mă ameninţe, a spus că vine în Haţeg. Am mers la şcoală şi pozele mele erau puse pe holuri, în oraş, pe maşina tatălui meu. Eu învăţam foarte bine şi nimeni nu se aştepta la asta. Mi-au scăzut media la purtare la 4, deşi nu făcusem pozele la şcoală, nu eu le postasem. Fata care le publicase era nepoata directoarei, nu a păţit nimic. Aşa funcţionează lucrurile în România”, povesteşte Magda într-o înregistrare video publicată pe YouTube.

În acel moment, eleva îşi dorea să participe la olimpiade, să arate tuturor că este de fapt o fată deşteaptă care are cu ce să se mândrească. Liceul la care învăţa i-a luat acest drept şi a condamnat-o la depresie. Lungile vizite la psiholog şi susţinerea familiei au ajutat-o să treacă peste treaumă, însă chiar şi la cinci ani după eveniment oamenii o mai asociază cu „pozele în chiloţi şi sutien”, scrie adevarul.ro.
Află ce sunt bullying-ul și cyberbullying-ul și învață să-ți ferești copilul de pericolele de pe internet.

UNICEF definește „bullying-ul” ca fiind un comportament ostil/de excludere şi de luare în derâdere a cuiva, de umilire.

3 din 10 elevi români au fost ameninţaţi cu bătaia cel puţin o dată, potrivit unui studiu al Fundaţiei „Salvaţi Copiii”.

FOTO & VIDEO – Youtube.com

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare
HOROSCOP

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare