Un agent de poliție din Suceava a ajuns la capătul răbdării după ce a fost diagnosticat cu COVID-19 la sfârşitul lunii martie, iar de atunci au trecut două luni, timp în care a făcut nu mai puțin de opt teste pentru Covid-19, însă niciodată nu au ieşit de două ori negative succesiv.

„Din momentul în care mi s-au prelevat probele pentru depistarea virusului am stat în autoizolare la domiciliu unde locuiesc singur, deci nu exista riscul să transmit virusul niciunei persoane. După trei zile, mai exact pe data de 2 aprilie am primit mesaj de la DSP care spune așa :”Rezultatul testului COVID-19 din data 31/03/2020 este pozitiv. Vă rugăm să vă prezentaţi la spital. Mesaj trimis de DSP Suceava”, povesteşte poliţistul pe pagina lui Bogdan Bănică, preşedinte executiv la Sindicatul Naţional al Poliţiştilor din România.

Agentul relatează că cei de la DSP i-au spus că se poate trata şi acasă dacă simptomele sunt uşoare şi să ia legătura cu medicul de familie.

Am luat legătura cu medicul instituției din care fac parte care „m-a consultat prin telefon” să zic așa, după care mi-a prescris Sfântul Paracetamol si cuvioasa vitamina C urmând ca după 14 zile să repet testul.

Agent de poliţie cu COVID-19:

Poliţistul a repetat testul după ce cele 14 zile de tratament şi autoizolare, însă acesta a fost pozitiv, iar recomandarea medicilor a fost să mai stea încă 14 zile izolat, dar să adauge pe lista medicamentelor şi un antibiotic.

Când Selly ajunge să vorbească precum un polițist pensionat prea devreme. Ce e neregulă cu învățăturile celebrului vlogger despre BAC
Recomandări
Când Selly ajunge să vorbească precum un polițist pensionat prea devreme. Ce e neregulă cu învățăturile celebrului vlogger despre BAC
 

Al treilea test efectuat de agentul de poliţie a fost tot pozitiv, iar acesta a decis să se interneze.

„Analize, raze la plămâni, toate bune şi în parametri normali. În spital mi se dădeau diferite medicamente pentru stimularea sistemului imunitar, perfuzii cu vitamine și același antibiotic pe care-l luasem şi la domiciliu. După prima vizită a doamnei doctor, a stabilit ca pe data de 1 mai trebuie să refac testul, ceea ce am și făcut:”Rezultatul testului COVID-19 din data 01.05.2020 este negativ. Mesaj trimis de DSP Suceava.”

Ad placeholder

La întocmirea documentelor de externare şi a scrisorii medicale, doamna doctor mi-a impus ÎNCĂ 14 zile de autoizolare la domiciliu şi refacerea testului după aceste 14 zile, la DSP fiind necesare 2 rezultate negative consecutive pentru a putea relua activitatea profesională, precizează poliţistul.

Testul cu numărul 5 a ieşit pozitiv, iar agentul de poliţie a fost nevoit să se interneze din nou. „Stau de două săptămâni internat fără a primi tratament doar așteptând să mă negativez”, a răbufnit poliţistul.

Descoperire șocantă a Curții de Conturi: peste jumătate din combinezoane și din măștile speciale pentru medici stau în depozite de luni bune și nu au ajuns în spitale!
Recomandări
Descoperire șocantă a Curții de Conturi: peste jumătate din combinezoane și din măștile speciale pentru medici stau în depozite de luni bune și nu au ajuns în spitale!
 

Ultimele 3 teste, cele din spital sunt: negativ, incert, incert, făcute în interval de 4 zile rezultatele venind într-un interval total de 6 zile, de aici şi explicația medicilor infecţionisti din spital că trebuie respectate limitele de timp impuse prin lege pentru testare respectiv externare unde este cazul, arată acesta.

Am făcut în total 8 teste COVID, stau închis fără simptome de 60 de zile și în situația mea sunt mulți…Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar simt că se poate face mai mult decât atât… În spital plutește un aer de „ciudat”, testele vin parcă trase de păr și niciodată cum ar trebui sa vină, parcă saloanele trebuie să fie pline ochi cu pacienți covid-19.

Poliţistul cu COVID-19

Poliţistul acuză cadrele medicale că nu respectă procedurile. „Avem nevoie sa fiți profesioniști şi să respectaţi procedura, adică rezultatele testelor să le putem primi într-un interval de 24 de ore! „.

Un sucevean de 65 de ani stă degeaba de două luni în spital

Un sucevean de 65 de ani, asimptomatic, stă de două luni în SJU Suceava pentru că nu-i ies două teste negative succesiv. Ilarion Băieș susține că nu primește niciun tratament, iar familia sa i-a trimis vitamina C.

Ad placeholder
Județul în care s-a înregistrat cea mai mare creștere de cazuri noi, în ultimele 24 de ore
Recomandări
Județul în care s-a înregistrat cea mai mare creștere de cazuri noi, în ultimele 24 de ore
 

Bărbatul a fost internat în urmă cu două luni în Spitalul Județean Suceava cu apă la plămâni, iar ulterior a fost confirmat cu infecție cu noul coronavirus. Bărbatul nu are niciun simptom, însă cum nu are două teste negative la rând, el nu poate fi externat.

În data de 9 aprilie i-a fost prelevat primul test pentru infecția cu SARS-CoV-2, iar rezultatul a fost negativ, dar în 18 aprilie a venit rezultatul pentru al doilea test, care era pozitiv. Săptămâna trecută i-a venit rezultatul la cel de-al șaptelea test care era negativ, iar după 48 de ore a venit al optulea test-pozitiv.

Fiul bărbatului:

Fiul bărbatului spune că tatăl său nu are niciun simptom al bolii, nu primește niciun tratament în spital și că i-a trimis el vitamina C, după ce a auzit ca ajută la creșterea imunității.

Acesta spune că a luat legătura cu medicii din SJU Suceava pentru a vedea cum poate rezolva externarea tatălui său, dar că i s-a spus că atât timp cât nu are două teste negative, chiar dacă nu are niciun simptom, nu poate fi externat. El a mai spus că tatăl său este un om activ la 65 de ani și vrea să plece din spital că nu mai rezistă psihic și că îi este teamă să nu sufere o depresie.


Citeşte şi:

Programul pentru achiziționarea de calculatoare pentru copiii săraci, inaccesibil de 16 ani. Profesor de la sat: “Nici unul dintre elevii mei nu se încadrează în condițiile absurde”

Ce amendă luăm dacă nu purtăm mască de protecţie în starea de alertă și cine poate să ne sancționeze? Răspunsurile Poliției

Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
PARTENERI - GSP.RO
Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
Horoscop 2 iulie 2020. Săgetătorii se confruntă cu chestiuni financiare arzătoare ce pot fi amânate
HOROSCOP
Horoscop 2 iulie 2020. Săgetătorii se confruntă cu chestiuni financiare arzătoare ce pot fi amânate
RECOMANDĂRI