Mergi direct la conținut »
Povestea zguduitoare a unei fruntașe de la Academia Forțelor Terestre. Prin ce a trecut după ce a fost diagnosticată cu cancer limfatic
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Povestea zguduitoare a unei fruntașe de la Academia Forțelor Terestre. Prin ce a trecut după ce a fost diagnosticată cu cancer limfatic

Povestea zguduitoare a unei fruntașe de la Academia Forțelor Terestre. Prin ce a trecut după ce a fost diagnosticată cu cancer limfatic

Daiana Oprița se pregătește pentru cariera militară, dar are în spate o poveste de viață impresionantă. A fost diagnosticată cu cancer, dar a reușit să învingă boala după ce a trecut prin perioade chinuitoare.

De Dana Aramă,

Daiana Oprița este fruntaș. Anul trecut a fost diagnosticată cu cancer limfatic, dar nu și-a pierdut speranța. A avut parte de susținerea familiei și colegilor de la Academia Forțelor Terestre, care au fost alături de ea în cele mai teribile perioade din viața ei.

„De ziua mondială a frumuseţii, Daiana zâmbeşte fericită că este sănătoasă.

Domnişoara fruntaş Daiana Opriţa a pus pariu cu viaţa şi a câştigat. A învins cancerul. Diagnosticată cu cancer limfatic non-Hodgkin în februarie 2017, Daiana nu a renunţat la viaţă. Familia, prietenul şi colegii din Academia Forţelor Terestre i-au fost alături în lupta împotriva cancerului, iar în aprilie 2018, a reuşit să se vindece complet.
“Anul ce a trecut a fost cel mai greu an din viaţa mea. Am fost înţepată, tăiată, otrăvită, mi-am pierdut părul, sprâncene, gene, culoare, vlagă, putere, toate cu intenţia de a înşela moartea la vârsta de 21 de ani. Prin suferinţă am găsit părţi din mine de existenţa cărora nu ştiam. Mi-am privit temerile şi săptămână de săptămână le-am bătut cu pumnii mei mici.
Am purtat prima perucă în 8 martie 2017. A fost greu. Am avut zile proaste, zile în care credeam că nu o să se sfârşească niciodată. Am avut zile în care durerea a fost atât de mare încât am trăit pe morfină. Am sperat să mă trezesc şi să realizez că totul a fost un coşmar. Din păcate coşmarul a fost realitatea mea şi am învăţat să lupt cu ea.

Povestea lui Gheorghe Drăguț care a trăit mereu cu moartea la poartă. Cum s-a vindecat de cancerul la ficat
Recomandări

Povestea lui Gheorghe Drăguț care a trăit mereu cu moartea la poartă. Cum s-a vindecat de cancerul la ficat

Acum sunt cea mai sănătoasă versiune a mea şi am învăţat să mă bucur de fiecare moment, de fiecare om din viaţa mea, de fiecare adiere de vânt, de fiecare zi în care nu simt nici o durere. Am învăţat cu adevarat să iubesc, ceea ce merită iubit”, spunea cu tărie Daiana în momentul în care a învins cancerul”, se arată pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naționale.


Citește și: Ce este Sindromul Burnout, de care suferă multe vedete din România. Psihologul Libertatea explică de ce apare sindromul epuizării profesionale


 

Close
Închide
  Close