10 Sep. 2018 08:11

Povestea zguduitoare a unei fruntașe de la Academia Forțelor Terestre. Prin ce a trecut după ce a fost diagnosticată cu cancer limfatic

Distribuie

Daiana Oprița se pregătește pentru cariera militară, dar are în spate o poveste de viață impresionantă. A fost diagnosticată cu cancer, dar a reușit să învingă boala după ce a trecut prin perioade chinuitoare.

Daiana Oprița este fruntaș. Anul trecut a fost diagnosticată cu cancer limfatic, dar nu și-a pierdut speranța. A avut parte de susținerea familiei și colegilor de la Academia Forțelor Terestre, care au fost alături de ea în cele mai teribile perioade din viața ei.

„De ziua mondială a frumuseţii, Daiana zâmbeşte fericită că este sănătoasă.

Domnişoara fruntaş Daiana Opriţa a pus pariu cu viaţa şi a câştigat. A învins cancerul. Diagnosticată cu cancer limfatic non-Hodgkin în februarie 2017, Daiana nu a renunţat la viaţă. Familia, prietenul şi colegii din Academia Forţelor Terestre i-au fost alături în lupta împotriva cancerului, iar în aprilie 2018, a reuşit să se vindece complet.
Anul ce a trecut a fost cel mai greu an din viaţa mea. Am fost înţepată, tăiată, otrăvită, mi-am pierdut părul, sprâncene, gene, culoare, vlagă, putere, toate cu intenţia de a înşela moartea la vârsta de 21 de ani. Prin suferinţă am găsit părţi din mine de existenţa cărora nu ştiam. Mi-am privit temerile şi săptămână de săptămână le-am bătut cu pumnii mei mici.
Am purtat prima perucă în 8 martie 2017. A fost greu. Am avut zile proaste, zile în care credeam că nu o să se sfârşească niciodată. Am avut zile în care durerea a fost atât de mare încât am trăit pe morfină. Am sperat să mă trezesc şi să realizez că totul a fost un coşmar. Din păcate coşmarul a fost realitatea mea şi am învăţat să lupt cu ea.

Acum sunt cea mai sănătoasă versiune a mea şi am învăţat să mă bucur de fiecare moment, de fiecare om din viaţa mea, de fiecare adiere de vânt, de fiecare zi în care nu simt nici o durere. Am învăţat cu adevarat să iubesc, ceea ce merită iubit', spunea cu tărie Daiana în momentul în care a învins cancerul”, se arată pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naționale.


Citește și: Ce este Sindromul Burnout, de care suferă multe vedete din România. Psihologul Libertatea explică de ce apare sindromul epuizării profesionale


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Ultimul meşter croitor al Serviciilor Secrete
Loading...
Comentarii