Mergi direct la conținut »
Predoiu o atacă pe Turcan: Am fost şi eu prin organizaţii şi am constatat că PNL nu e deloc praf
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Predoiu o atacă pe Turcan: Am fost şi eu prin organizaţii şi am constatat că PNL nu e deloc praf

Predoiu o atacă pe Turcan: Am fost şi eu prin organizaţii şi am constatat că PNL nu e deloc praf

Predoiu o atacă pe Turcan. Prim-vicepreședintele PNL, candidat la șefia partidului, a transmis că a fost prin organizaţii şi a constatat că PNL nu e deloc praf, referindu-se, astfel, la afirmațiile recente ale președintelui interimar Raluca Turcan, care spusese că partidul pe care îl conduce nu ”ar fi fost mai breaz” la guvernare decât actualul Guvern PSD-ALDE, și că la alegerile parlamentare din decembrie ”a fost praf”.

”Am fost şi eu prin organizaţiile PNL şi am constatat că PNL nu e deloc praf, are încă structuri puternice, dar se străduiesc unii să-l facă praf prin alegeri la «masa verde», operaţiuni jucăuse şi buclucaşe cu baza de date MyPNL şi toate astea în timp ce-şi pun pe Facebook cuvinte frumoase ticluite de consultanţi fancy”, a scris Cătălin Predoiu pe Facebook.

Potrivit lui Predoiu, în timp ce liberalii se ceartă din cauza alegerilor interne, ţara este făcută ”praf” cu ” biciul Ayatolahului Dragnea”.

”În timpul ăsta, PSD face praf ţara cu biciul Ayatolahului Dragnea, împletit din două funii: devalizarea finanţelor publice şi bramburirea statului, doar, doar se amână momentul adevărului judiciar”, a afirmat Cătălin Predoiu.

El adaugă: ”Sunt multe de reparat şi de făcut după 17 iunie!”

Predoiu le-a cerut, recent, colegilor din partid, să își declare afacerile pe care le au cu PSD. ”Eu aș cere să ne declarăm toți liderii afacerile cu PSD, care sunt și care au. Ar fi interesant. Este normal să vedem de ce contra PSD se ridică atât de puțini lideri. Sunt lideri ai partidului care au uitat de PSD și nu mă refer doar la centru. Este normal să ne câștigăm încrederea arătând cetățenilor că nu avem niciun fel de conflict de interes în materie de PSD. Atunci oamenii vor înțelege că putem să ne luptăm cu ei și că își pot încredința destinele politice PNL”, a spus Cătălin Predoiu, în cadrul ședinței PNL Cluj, în urmă cu o săptămână. 

Președintele unic al PNL va fi ales pe 17 iunie, în Congresul care va avea loc la București, și la care vor participa 5.000 de delegaţi. Până în acest moment, Ludovic Orban şi Cătălin Predoiu şi-au anunţat intenţia de a candida la şefia PNL. Cristian Bușoi, ales recent lider al filialei București și secretar general al PNL, a anunțat că va spune dacă intră în cursa internă, în perioada următoare.

Sursa Foto: Facebook

Close
Închide
  Close