De Daria Maria Diaconu,

Premierul Ludovic Orban a declarat luni că directorul Spitalului Floreasca nu trebuie să creadă „că a scăpat de orice răspundere” dacă Mircea beuran, șeful Secției de Chirurgie, a fost demis, transmite Hotnews.

„Nu cred că un medic care a depus jurământul lui Hippocrate poate să facă așa ceva. Oricât de mult țin la domnul Beuran, oricum a fost 20 de ani acolo, dar trebuie așteptate și alte decizii. Să nu creadă domnul director al spitalului (n.r. Ionuț Negoi) că dacă l-a demis pe Beuran scapă de orice răspundere”, a afirmat premierul Ludovic Orban luni, întrebat despre protestele unor medici care și-au întrerupt activitatea în urma demiterii de la șefia Secției de Chirurgie a medicului Mircea Beuran.

Ludovic Orban a mai spus că mai multe controale sunt aproape de finalizare și s-a declarat convins că ministrul Sănătății, Victor Costache, va lua măsurile necesare.

„Sigur că am ținut legătura cu ministrul Sănătății, sunt în derulare mai multe controale, care sunt aproape de finalizare, e corpul de control al ministrului Sănătății. De asemenea, e o evaluare făcută de autoritatea condusă de domnul Cepoi, există un control care a fost efectuat și de Direcția de Sănătate publică. În urma acestor controale, pe baza rezultatelor acestor controale, am convingerea că ministrul Constache va lua deciziile care se impun, astfel încât să fie sancționați toți responsabilii”, a mai spus premierul, potrivit Hotnews.

După ce profesorul Mircea Beuran, șeful Secției Chirurgie III, a fost demis pentru încălcarea obligațiilor care îi reveneau în calitate de administrator al secției, medicii și personalul de la Spitalul Floreasca a anunțat că protestează. Mircea Beuran a fost găsit vinovat pentru management defectuos după ce, în luna decembrie, o femeie a murit după ce a luat foc pe masa de operație.

Citeşte şi:

Ca și Cumpănașu, șefa direcției din Ministerul Dezvoltării, care a fost la nunta acestuia și i-a și dat banii pe proiect, amenință Libertatea cu judecata!

Un tânăr de 23 de ani vrea să dea lovitura în agroturism. Îi cazează pe turiști în butoaie de lemn: „M-am gândit să fac ceva unic în România”

Nu cetățenii, ci blaturile cu televiziunile îi țin pe Gabriela Firea și pe primarii de sectoare în cursa pentru primării!

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»
GSP.RO

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală
HOROSCOP

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală