De Cristian Anton,

Enoriașii spun că preotul Andrei Crețu a refuzat să le înmormânteze ruda până nu au achitat tariful fix, de 1.100 lei.

“Am mers să discutăm cu preotul şi să stabilim ce este de făcut creştineşte pentru înmormântare. Aşa am aflat că trebuie să plătim 1.100 de lei. I-am spus că noi nu avem de unde să scoatem atâţia bani, că avem şi alte cheltuieli”, susţine Gheorghe Spiridon, fiul bărbatului decedat, potrivit bzi.ro.

Preotul nu a vrut să scadă din preț, astfel încât oamenii au trebuit să facă rost de cei 1.100 lei pentru a-și putea înmormânta ruda decedată.

Este foarte regretabilă situaţia şi vă asigurăm că Episcopia Huşilor tratează cu maximă responsabilitate astfel de cazuri. Preotul respectiv a fost sancţionat şi i s-a pus în vedere să nu mai creeze astfel de situaţii

Preotul Cosmin Gubernat, purtătorul de cuvânt al Episcopiei Hușilor

Preotul Andrei Creţu s-a mai aflat în atenţia superiorilor în cursul anului trecut, când a fost acuzat că şi-a amplasat stupina în cimitirul bisericii la care ţine slujbe, din localitatea Râșnița.

Obligat de biserică să-și mute stupina din cimitir

Oamenii s-au plâns atunci că nu puteau să meargă pentru a aprinde lumânări la mormintele persoanelor decedate întrucât erau atacați de albinele preotului.

Slujitorul Domnului a spus atunci că oamenii le provoacă pentru că miros a parfum sau a transpirație, dar a fost obligat în cele din urmă de Protopopiatul Vaslui să mute stupina din cimitir.  

Citeşte şi:

Raed Arafat, mustrat de rudele victimelor Colectiv la intrarea în sediul Parchetului General. „Nu scapi. O să răspunzi în fața justiției!”

Înregistrări și reportaj de la slujba de exorcizare a „părintelui” Pomohaci, unde vin în continuare sute de oameni

Polițistul care a anunțat primul că „fetele dispărute din Caracal au fost găsite arse” este același care a vorbit ultimul cu Alexandra de pe un număr privat!

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri