Mergi direct la conținut »
Preotul Petru Gavril a fost înmormântat împreună cu fetița lui de șase ani. Au murit într-un oribil accident Galerie foto
3imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Preotul Petru Gavril a fost înmormântat împreună cu fetița lui de șase ani. Au murit într-un oribil accident

Preotul Petru Gavril a fost înmormântat împreună cu fetița lui de șase ani. Au murit într-un oribil accident

Au fost clipe sfâșietoare în comuna Lămășeni din Suceava, unde preotul Petru Gavril a fost înmormântat împreună cu fetița lui de șase ani. Sute de oameni l-au condus pe ultimul drum pe părintele care s-a stins, alături de fiica sa, sora și cumnatul său într-un cumplit accident. Slujba de înmormântare a fost oficiată de un sobor format din 100 de preoți, în frunte cu arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, ÎPS Pimen.

O tristețe apăsătoare a cuprins, marți, localitatatea suceveană Lămășeni. Preotul Petru Gavril și fiica sa de doar șase ani, Anisia, au fost conduși pe ultimul drum de sute de oameni împietriți de durere, informează suceavanews.ro.

Preotul Petru Gavril a fost înmormântat împreună cu fetița lui

Fotografia Anisiei, fetița de șase ani care a murit în accident

Sute de oameni, printre ei și profesori, elevi, oficialități locale, dar și simpli localnici, au vrut să fie alături de familia îndurerată. Cu chipurile împietrite de durere, s-au îndreptat spre cimitirul din Rotopănești, unde a avut loc înmormântarea.

Slujba a fost oficiată de un sobor impresionant de 100 de preoți, în frunte cu arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, ÎPS Pimen.

În timp părintele Petru Gavril și fiica sa erau înmormântați, soția preotului și o altă fetiță a lor se zbat între viață și moarte patul de spital. Medicii supravegherează cu atenție starea de sănătate a Anastasiei, o fetiță de 10 ani, grav rănită.

Trupurile neînsuflețite ale surorii și cumnatului preotului Petru Gavril au fost depuse la capela bisericii Sf Nicolae din municipiul Suceava, notează sursa citată. Aceștia vor fi înmormântați miercuri, la ora 12.00.

Cei doi soți, alături de părintele Gavril și fiica acestuia, au murit, sâmbătă, în accidentul produs din comuna Cornu Luncii. Oamenii se aflau alături de familia preotului, când mașina, în care se aflau, a fost lovită violent de autoturismul condus de un șofer de 42 de ani. Cu toții mergeau la Iași, pentru a se închina la racla cu moaștele Sfintei Parascheva.

sursă foto: stiridinbucovina.ro


Citește și VIDEO/ Răsturnare de situație în casa bântuită de fantome din Naipu, Giurgiu! Copilul cu puteri paranormale s-a vindecat, iar spiritele rele au fugit


 

Close
Închide
  Close