MENIU CAUTĂ

Prima apariție publică a Gabrielei Firea, după episodul huiduielilor de pe Arena Națională

Distribuie

Prima apariție publică a Gabrielei Firea, după episodul huiduielilor de pe Arena Națională. Joi, 14 iunie, are loc ședința Consiliului General al Municipiului București. 

Ședința CGMB vine la câteva zile după episodul huiduielilor de pe Arena Națională. Dacă, de obicei, Gabriela Firea lua cuvântul la începutul ședinței, acum ea nu a spus nimic, ba chiar a plecat de la prezidiu după 30 de minute de la începerea ședinței.

Luni, după ce a fost huiduită pe Arena Națională, Gabriela Firea a postat pe pagina sa de pe rețeaua de socializare un mesaj în care i-a acuzat pe cei aflați pe stadion că sunt „cetățeni cu venin care au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenți”. Imediat după acest mesaj, pagina de Facebook a Gabrielei Firea nu a mai putut fi accesată.

Marți după-amiază, pagina a fost din nou activă, însă comentariile negative publicate de utilizatori la ultima postare a edilului au dispărut. Oamenii au început din nou să comenteze și să o critice pe Gabriela Firea, iar la scurt timp, pagina a fost din nou suspendată.

Citește mai multe despre cgmb pe Libertatea.

Comentarii