Mergi direct la conținut »
Prima vacanţă la mare pentru 30 de copii şi adulţi din familii sărace, din Braşov
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Prima vacanţă la mare pentru 30 de copii şi adulţi din familii sărace, din Braşov

Prima vacanţă la mare pentru 30 de copii şi adulţi din familii sărace, din Braşov

Treizeci de copii şi adulţi din familii sărace din Braşov au ajuns pentru prima dată în viaţa lor la mare, unde au avut parte de o vacanţă adevărată, cu sprijinul unei asociaţii umanitare, dar şi al unor oameni simpli care au vrut să îi ajute.

De Mihaela Grădinaru,

Cei 30 de copii şi adulţi se află în evidenţa Asociaţiei „Aici pentru Tine” şi au avut parte, după terminarea şcolii, de o vacanţă de vis la mare. Cei mai mulţi dintre ei, pentru că fac parte din familii sărace, au văzut marea pentru prima oară în viaţă şi au avut, tot pentru prima oară în viaţa lor, o vacanţă adevărată.

„Întâlnirea cu marea a fost foarte emoţionantă, mai ales pentru copii, dar şi pentru părinţii lor, care, deşi muncesc, nu îşi permit nici măcar strictul necesar, cu atât mai mult o vacanţă. Este vorba de familii sărace, de mame singure, cu mai mulţi copii, de oameni care luptă, zi de zi, cu sărăcia, fără să cerşească, muncind cinstit şi făcând voluntariat, în acţiunile asociaţiei“, a spus Adina Gal, reprezentantul asociaţiei.

Pentru ca ei să se poată bucura de vacanţa la mare, mai mulţi oameni de suflet şi companii s-au mobilizat şi au strâns bani pentru a le oferi o experienţă de neuitat.

Copiii şi părinţii lor au avut parte de tot ce şi-ar putea dori o familie obişnuită, în vacanţă la mare: plajă, vizită la Delfinariu, Acvariu şi Gradina Zoologică, plimbare pe mare cu barca, mese la restaurant şi distracţie la locurile de joacă.

Asociaţia îşi propune să repete această experienţă şi în vacanţele viitoare, prin atragerea comunităţii şi a atreprenorilor în proiecte care aduc bucurie oamenilor dezavantajaţi.

Din 2015 și până în prezent, Asociaţia “Aici pentru tine” s-a implicat activ în numeroase Campanii și acțiuni umanitare, inclusiv intervenţii medicale şi tratamente, pentru sute de copii sau adulți, cu ajutorul partenerilor și sponsorilor.

Citește și: ANCHETĂ/ O administratoare de bloc din Timișoara a lăsat zeci de familii fără apă caldă după ce a furat banii de întreținere. În trecut, femeia a lucrat la bancă

 
 
Close
Close
Închide