Mergi direct la conținut »
Primele declarații ale bărbatului din Piatra Neamț care și-a ucis fiul și soacra. „Ultima speranţă mi-a luat-o” / VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Primele declarații ale bărbatului din Piatra Neamț care și-a ucis fiul și soacra. „Ultima speranţă mi-a luat-o” / VIDEO

Primele declarații ale bărbatului din Piatra Neamț care și-a ucis fiul și soacra. „Ultima speranţă mi-a luat-o” / VIDEO

Florin Petrache, bărbatul acuzat că și-a ucis marți dimineața fiul și soacra, a fost adus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Piatra-Neamţ pentru audieri. El a fost reținut pentru omor și urmează să fie prezentat instanței cu propune de arestare preventivă în cazul dublei crime.

De Răzvan Mihalașcu,

Scos în cătușe din mașina Poliției, bărbatul a spus că îi pare „foarte rău” pentru ceea ce a făcut și și-a acuzat soția că „i-a luat ultima speranţă de viaţă”.

„Familia mea mi-a luat totul. Dacă îmi dedea o speranţă de viaţă… Ultima speranţă mi-a luat-o! Vagaboanda! E o viperă!”, a strigat bărbatul, potrivit Știri-Neamț.

Audiat de procurorii care investighează dubla crimă din Piatra Neamț, Florin Petrache și-a recunoscut faptele, fără rezerve, scrie zch.

Bărbatul le-a spus anchetatorilor că a muncit cinstit, inclusiv în străinătate, și reușise să-și ridice o casă pe terenul soacrei sale și să cumpere două apartamente în Piatra-Neamț. De doi ani, însă, soția lui ar avea o relație cu un bărbat în Italia, unde ea a plecat să lucreze. Florin Petrache își acuză nevasta că încearcă să pună mâna pe toate imobilele, iar de un an a intentat divorțul.

Mai mult, femeia a fost acuzată că și-a convins mama să-l dea afară din casă pe Florin Petrache. Apropiații spun că bărbatul intase în depresie pentru că trăia într-un scandal permanent cu soacra, soția și fiul său.

Pe fondul conflictului care a luat amploare în ultima perioadă, soacra a schimbat toate încuietorile și l-a lăsat pe Florin să locuiască într-o cameră din locuința pe care el o construise.

„Astăzi dimineață pe la 4, autorul s-a trezit, a luat cuțitul cu care dormea sub pernă și s-a dus să discute cu soacra lui (…) S-au certat, a lovit-o cu cuțitul, s-a trezit și băiatul, care a încercat să intervină și a fost înjunghiat și el”, a declarat procurorul Stelian Olteanu, conform zch.

După ce comiterea faptelor, Petrache e acuzat că a pus mai multe haine pe aragaz, le-a aprins și apoi a incendiat întreaga locuință. Mai mult, bărbatul ar fi încercat să se sinucidă cu același cuțit, însă și-a provocat o plagă superficială pe abdomen.

Plin de sânge, a ieșit din casă și s-a dus la un cumnat căruia i-a mărturisit ceea ce făcuse.

Florin Petrache și soția lui au doi copii împreună, ambii minori, născuți în Italia. Fata locuiește împreună cu mama ei în Italia, iar băiatul se afla în grija bunicii, la Piatra Neamț.

sursă foto: zch


 

Citește și:

Atenție, România! Ce arată ancheta lui Trump despre cum vrea Putin să influențeze alegerile din țări democratice

Când lasă racheta, ia în mână pensula. Ce pasiuni are tenismena Alexandra Dulgheru (locul 159 WTA)

GALERIE FOTO | Metroul din Stockholm, cea mai scumpă galerie de artă din lume! Pictură, sculptură, design și graffiti în 90 de stații din subteranul capitalei suedeze


 

 
 
Close
Close
Închide