Mergi direct la conținut »
Primele declaraţii ale soţului Irinei Cristescu, după scandalul legat de custodia fetiţei lor. Ce are de spus milionarul Hector Bitar de la Pena
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Primele declaraţii ale soţului Irinei Cristescu, după scandalul legat de custodia fetiţei lor. Ce are de spus milionarul Hector Bitar de la Pena

Scandalul legat de custodia micuţei Alessia Miroslava, pe care Irina Cristescu a adus-o în România fără voia tatălui ei, Hector Bitar de la Pena, e departe de a se încheia. După ce judecătorii români au emis o decizie prin care o anunţau pe mamă că trebuie să îi dea copilul tatălui, în Mexic, iar ea a afirmat că a fost maltratată de soţ, acesta din urmă a acordat un interviu în care şi-a spus varianta despre cele întâmplate.

De Clara Vacaru,

Hector spune că a avut lângă Irina o viaţă de vis, dar că totul s-a schimbat după ce ea a născut, în urmă cu doi ani. Se pare că Irina Cristescu ar fi intrat în depresie, deoarece în timpul sarcinii s-a neglijat, astfel că s-a îngrăşat 46 de kilograme.

„Noi am plănuit să o avem pe Alessia. Ea a fost un copil foarte iubit şi dorit. Eu şi Irina nu eram doar soţi, eram şi prieteni şi iubiţi. Irina s-a schimbat după naştere. Era traumatizată şi îngrijorată pentru că s-a îngrăşat 46 de kilograme. Eu niciodată nu am ameninţat-o pe ea, niciodată. Ştiu că un copil trebuie să stea cu mama lui, dar Alessia trebuie să aibă şi mamă şi tată. Eu pentru asta lupt„, a declarat Hector Bitar de la Pena, pentru Observator, negând ferm faptul că ar fi consumator de droguri, aşa cum a afirmat soţia lui.

Irina Cristescu spune că a fost maltratată de soţ

Cosmarul familiei Cristescu, o familie respectabila din Romania, a inceput la scurt timp dupa nasterea, la New York, in ianuarie 2014, a Alessiei. Tatal ei, Hector Bitar de la Pena, care face parte dintr-o familie influenta din Mexic, s-ar fi aratat complet indiferent fata de copil si de sotia sa, pe care le-a abandonat in SUA, sustin avocatii femeii. Incercand sa-si salveze casnicia, Irina a plecat in Mexic impreuna cu fiica sa avand vize turistice, unde a petrecut cinci saptamani cu sotul sau. In aceasta perioada, situatia s-a complicat, Bitar manifestandu-se violent fata de sotie si copil, pe care le-a agresat fizic si psihic in repetate randuri, pe fondul consumului de alcool si de droguri.

 

Close
Închide
  Close