Mergi direct la conținut »
Primul afiș oficial al referendumului pentru familie a fost realizat de PSD Ilfov. Mesajul transmis
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Primul afiș oficial al referendumului pentru familie a fost realizat de PSD Ilfov. Mesajul transmis

Primul afiș oficial al referendumului pentru familie a fost realizat de PSD Ilfov. Mesajul transmis

Primul afiș oficial al referendumului pentru familie a fost realizat de PSD Ilfov. Organizația cheamă cetățenii la vot pe 6-7 octombrie cu mesajul ”Votează DA, susțin familia tradițională- Vino la referendumul pentru familia formată dintr-un bărbat și o femeie”.Afișul a fost publicat pe Facebook de către organizația PSD Ilfov, condusă de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

De Mihai Niculescu,

”DA, pentru familia traditionala ! #Romania #FamiliaTraditionala #BarbatFemeie — supporting FAMILIA traditionala formata din un BARBAT si o FEMEIE in Romania ” este mesajul alăturat imaginii.

Ordonanţa de Urgenţă privind organizarea referendumului pentru redefinirea familiei în Constituţie a fost adoptată de Guvern, costul total al organizării ridicându-se la aproape 164 de milioane de lei.

Întrebarea la care vor răspunde alegătorii cu „da” sau „nu” este „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?”, referendumul urmând să aibă loc pe parcursul a două zile, în 6 şi 7 octombrie.


VIDEO/ Sanda, mamă pentru zece copii abandonați: „Nu cred că te poate învăța o carte să fii mamă bună”


 

Close
Închide
  Close