Mergi direct la conținut »
Prințul Louis, îmbrăcat cu haine second-hand în primele poze oficiale
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Prințul Louis, îmbrăcat cu haine second-hand în primele poze oficiale

Prințul Louis, îmbrăcat cu haine second-hand în primele poze oficiale

Ducesa de Cambrdige a folosit hainele pe care le avea de la Prințesa Charlotte pentru a-l îmbrăca pe micuțul Prinț Louis în momentul în care i-a făcut primele fotografii.

În cele două fotografii publicate de Palatul Kensington în care apare Prințul Louis alăutri de prințesa Charlotte, bebelușul regal este îmbrăcat în hainele pe care le-a purtat și sora lui la doar câteva zile după naștere.

Costumul purtat de Prințul Louis și Prinețesa Charlotte este făcut de marca spaniolă Irulea, o afacere de familie din San Sebastian (nordul Spaniei), și costă 233 de euro, scrie The Guardian.

Și Prințesa Chalrotte a purtat un cardigan second-hand în fotografia în care îl pupă pe frățiorul ei mai mic. Piesa vestimentară a fost purtată de Prințul Goerge când Regina Marii Britanii a sărbătorit împlinirea a 90 de ani, în aprilie 2016. Cardiganul a fost făcut de altă marcă spaniolă: Fina Ejerique.

Purtatul de haine second hand este o tradiție în Familia Regală a Marii Britanii. Până și Prințul George, primul născut al cupulului format din Ducele și Ducesa de Cambridge, a purtat la un eveniment din 2016 un tricou alb și o pereche de pantaloni albaștri pe care tatăl său, Prințul William, le-a avut pe el la botezul Prințului Harry, în 1984.


CITEȘTE ȘI: Eveniment cu mici, bere și muzică populară în centrul New York-ului, pe Broadway! Artiștii noștri fac show la Romania Day


FOTO: INSTAGRAM PALATUL KENSINGTON

Close
Închide
  Close