De Mihai Niculescu,

În zonele joase din Oltenia, Muntenia, sudul și centrul Moldovei, dar și în Dobrogea vremea va fi închisă, cu ceață asociată și cu depunere de chiciură, care vor persista în cea mai mare parte a intervalului, potrivit meteorologilor de la Administrația Națională de Meteorologie.

Trecător și izolat va burnița ori va fulgui și vor fi condiții de polei.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu nori joși și ceață pe spații mai restrânse, în special dimineața și noaptea, cu precădere pe văi și în depresiuni.

Vântul va sufla slab până la moderat. La capitolul temperaturi, maximele se vor încadra între -2…2 grade Celsius în zonele cu ceață persistentă și 10…12 grade Celsius în zonele deluroase, îndeosebi în cele vestice. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -16 grade Celsius în depresiunile din estul Transilvaniei și 2…3 grade Celsius în Dealurile Banatului și Crișanei, dar și pe litoral.

Prognoza meteo 15 ianuarie București

În prima parte a zilei, termometrele din București vor arăta 4 grade Celsius. Ceața este prezentă și ea iar vântul va sufla slab, cu o putere de 4 kilometri pe oră. Nu sunt așteptate precipitații

Noaptea, termometrele vor arăta -4 grade Celsius. Cerul va fi tot acoperit de nori și ceață precum în timpul zilei, vântul va sufla slab, iar precipitațiile nu își vor face simțită prezența.

Sursa foto: Pixabay

Citeşte şi:

Alba-neagra cu siguranța publică: statul dă milioane de euro pentru construcții mari ridicate pe expertize falsificate!

Medicii care prescriau multe medicamente de inimă de la KRKA primeau ”inimioare” în Excel și bani pe contracte de sponsorizare fictivă!

Dorin Florea, un primar romofob. Ciprian Necula desființează propunerea edilului din Târgu Mureș, care ar vrea ca doar anumitor persoane să li se permită sa aibă copii

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă
HOROSCOP

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă