Cerul va fi parţial noros, iar vântul slab şi moderat, excepţie vor face nordul extrem şi nord-estul teritoriului, unde în cursul după-amiezii înnorările se vor accentua, pe alocuri vor fi averse de ploaie, însoţite izolat de descărcări electrice şi intensificări ale vântului, iar valorile termice vor marca o scădere.

Temperaturile maxime se vor încadra între 10…11 grade în nordul Moldovei şi în jurul a 23 de grade în sudul Munteniei.

Începând din orele serii, înnorările vor fi persistente în jumătatea de nord a ţării, unde precipitațiile se vor extinde ca arie şi vor deveni în general moderate cantitativ; la început va ploua, apoi în Maramureş, local în Transilvania Moldova şi nordul Crişanei ploile se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare.

În zona Carpaţilor Orientali va ninge, se va depune strat de zăpadă şi temporar va fi viscol, cu diminuarea vizibilităţii. În restul zonei montane vor fi precipitaţii slabe, mixte. Izolat vor fi condiţii de polei.

În regiunile sudice va ploua slab, pe spaţii mici, spre sfârşitul intervalului. Vântul va avea local și temporar intensificări în Moldova, în Muntenia, dar şi în vestul ţării şi în zona montană, cu viteze mai mari în nordul Carpaţilor Orientali. Temperaturile minime, în scădere faţă de noaptea precedentă în mare parte din ţară, chiar accentuată în regiunile din jumătatea de nord-vest, vor fi cuprinse între -2 și 8 grade, informează știrimeteo.com.

Conform Administrației Naționale de Meteorologie, pentru zona Capitalei, valorile termice se vor menține cu mult mai ridicate decât cele normale în această perioadă din an, asftel că maxima zilei de 21 martie 2020 va fi de 22-23 de grade Celsius.

Minima zilei este de 6-7 grade Celsius.

Cerul va fi partial noros, iar vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări în cursul serii și al nopții.


Citeşte şi:

Un fost viceprimar al Bucureștiului și membru al Guvernului României face afaceri cu măști de protecție. Directorul general Unifarm: ”Ne-am înțepat un pic”

În ziua declarării restricțiilor treptate, Societatea de Anestezie și Ministerul dau cifre diferite de paturi de terapie intensivă disponibile

Poluare în Bucureşti. Gabriela Firea: „Somez Ministerul Mediului să spună cine poluează”. Reacţia ministrului Costel Alexe

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO
Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite