Mergi direct la conținut »
Prognoza meteo joi, 4 iulie. Cum va fi vremea în Capitală și în alte zone din țară
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Prognoza meteo joi, 4 iulie. Cum va fi vremea în Capitală și în alte zone din țară

Joi, 4 iulie, temperaturile vor scădea față de valorile înregistrate miercuri, 3 iulie. Meteorologii anunță cu mai puțin de 6 grade. Vor fi maximum 29 de grade. În Capitală sunt așteptate ploi în special dimineața.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în prima parte a intervalului în special, în regiunile sudice şi sud-estice precum şi în zonele montane, unde pe arii în general restrânse vor fi averse ce vor avea şi caracter torenţial şi descãrcãri electrice.

În unele zone se vor înregistra cantități de apă mai însemnate şi vor fi posibile cãderi de grindinã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri de scurtă durată în timpul ploilor.

Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 şi 22 de grade.

Astăzi este menținut codul portocaliu de vijelie emis de Administrația Națională de Meteorologie. Este vorba despre județele din estul, centrul și sudul teritoriului. Codul portocaliu este valabil în județele din sudul Moldovei, în Muntenia și în Dobrogea, iar în restul țării este valabilă până mâine noaptea o avertizare de ploi de tip cod galben.

Citește și

AUDIO: Claudia Nicolae, fosta consilieră a lui Carmen Dan și acum director la Agerpres, a mințit! Publicăm înregistrarea convorbirii telefonice care arată că demonstranții din 10 august au fost urmăriți de Guvern!

Close
Închide
  Close