De Ciprian Iana,

Miercuri, 11 martie, vremea se menține caldă pentru această perioadă, cu temperaturi care pot ajunge până la 17 grade Celsius.

Cum va fi vremea în București miercuri, 11 martie

În Capitală, vremea va fi caldă pentru această dată, cu cerul mai mult variabil. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări, având viteze la rafală de 40-50 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade.

Prognoza meteo în țară

Vremea se menține mai caldă decât în mod obișnuit la această dată în sudul și estul țării și apropiată ca normal în rest. În Mamarumeș va ploua modet=rat cantitativ, iar în Transilvania, Moldova și Crișana, local, cu o probabilitate mai mare în zona de deal.

Vântul va avea intensificări local şi temporar în zonele mai joase de relief, cu viteze, în general, de 40…50 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 şi 17 grade.

La munte, cerul va fi temporar noros şi local vor fi precipitaţii sub formă de ploaie, în general moderate cantitativ în nordul Carpaţilor Orientali, iar la altitudini mari se va semnala lapoviţă şi ninsoare. Vântul va avea intensificări temporare, iar pe creste rafalele vor depăşi 70…80 km/h.

Citeşte şi:

A fost șef la Poliția Capitalei. Bărbatul care a mințit că n-a fost în străinătate și a dat coronavirus în familie și-n ADP a avut funcții importante în poliție

Trafic intens la intrarea în țară, în Vama Nădlac, marți seară. Cât așteaptă mașinile ca să intre în România și care este cauza

Câte teste a făcut România pentru depistarea coronavirusului. Ministerul Sănătății dă asigurări că stocurile sunt suficiente

Cum au fost surprinși Ciprian Marica și iubita, după ce a fost făcută publică aventura fotbalistului: „O meritam cu toții”
GSP.RO

Cum au fost surprinși Ciprian Marica și iubita, după ce a fost făcută publică aventura fotbalistului: „O meritam cu toții”

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați
HOROSCOP

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați