De Ciprian Iana,

Sâmbătă, 14 martie, vremea se va răci în toate regiunile, cu mențiunea că în zonele sudice și sud-estice, valorile termice vor fi în continuare peste mediile multianuale, anunță stirimeteo.com.

Cum va fi vremea în București sâmbătă, 14 martie

În București, vremea se va răci, însă valorile termice vor fi în continuare peste normalul perioadei. Ziua, cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat.

Seara și noaptea înnorările vor fi persistente, probabilitatea pentru precipitații predominant sub formă de ploaie va fi ridicată, iar vântul se va intensificaTemperatura maximă va fi 14…16 grade, iar cea minimă de 2…4 grade.

Prognoza meteo în țară

În cursul zilei cerul va fi temporar noros și doar izolat se vor semnala ploi slabe, iar în Maramureș, nordul Moldovei și estul Transilvania, trecător și lapoviță sau măzariche.

Seara și noaptea, înnorările se vor accentua în sudul și sud-vestul teritoriului, unde vor fi precipitații predominant sub formă de ploaie. În zonele de munte, ziua vor fi precipitații mixte, iar noaptea îndeosebi în Carpații Meridionali va ninge. 

Vântul va avea local și temporar intensificări, cu viteze mai mari în a doua parte a intervalului în sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 17 grade, iar cele minime, în general, între -5 și 5 grade.

Citeşte şi:

Alexandru Rafila: E posibil ca peste o săptămână să fie sute de persoane infectate

Austria ia măsuri drastice pentru reducerea efectelor pandemiei de coronavirus

Donald Trump a declarat stare de urgenţă naţională în SUA din cauza pandemiei de coronavirus

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați
HOROSCOP

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați