Vremea în București

În Capitală, sunt anunțate 26 de grade. Cerul va fi senin și nu sunt șanse să plouă. De asemenea, vântul va sufla slab și moderat, spun meteorologii.

Minimele vor avea valori cuprinse între 11 şi 14 grade, mai scăzute în zona preorăşenească.

Prognoza meteo pentru sâmbătă. Vreme ca vara în sudul țării

În sudul și sud-vestul țării, temperaturile vor atinge la orele amiezii valori mai mari decât normalul perioadei. Maximele zilei se vor încadra între 18 şi 28 de grade, cu cele mai ridicate valori în extremitatea sudică a ţării, conform Mediafax.

La noapte, cerul va fi variabil, iar norii își vor face apariția în regiunile din nordul, nord-vestul, centrul țării, precum și la munte, unde s-ar putea să plouă slab.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Minimele vor avea valori cuprinse între 7 şi 17 grade, cu cele mai mici valori în depresiunile Carpaților Orientali.

Cum va fi vremea duminică

Vremea continuă să se încălzească și duminică. Potrivit meteorologilor, vom avea parte de maxime cuprinse între 20 și 29 de grade. Cerul va fi variabil, iar, spre după-amiază, sunt posibile ploi slabe în nord, nord-vest, sud-vest şi la munte.

În București sunt anunțate 27 de grade, cu cer variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Luni, vremea va fi mai caldă decât normalul acestei perioade deoarece vom avea parte de temperaturi de 28-29 de grade.

Vremea la mare

Pe litoral, meteorologii anunță vreme plăcută, cu temperaturi maxime de 22 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Minimele nocturne vor fi de 15 grade Celsius.

foto: Shutterstock

Citeşte şi:

CORESPONDENȚĂ DIN OLANDA | Jurnalist De Telegraaf: „Autoritățile nu comunică nimic despre cazul Visscher. Este greu să aflăm pentru ce a fost condamnat și când. Să sperăm că a lăsat urme în România”

Copiii tinerilor crescuți între România și Spania: „Cei care se vor naște aici n-o să mai fie români”

Le-am dus la târg ca să râdă lumea de noi

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 1 iunie 2020. Balanțele au probleme în relația de cuplu, Racii au intuiția la cote maxime
HOROSCOP
Horoscop 1 iunie 2020. Balanțele au probleme în relația de cuplu, Racii au intuiția la cote maxime