De Răzvan Mihalașcu,

Agresorul va fi judecat în 2020 în fața Tribunalului penal din Doubs, în estul Franţei, relatează Agerpres.

Un judecător de instrucţie din Besancon a emis luni ordinul de punere sub acuzare și consideră că are „suficiente dovezi pentru a-l trimite pe suspectul în vârstă de 32 de ani în faţa Tribunalului penal pentru omor calificat săvârșit cu intenție”, a precizat procurorul Etienne Manteaux, conform AFP.

Potrivit Swissinfo.ch, bărbatul acuzat de omor este tatăl unui copil și a declarat că este „nevinovat pentru că el doar a scăpat de cadavru”.

ADN-ul suspectului a fost descoperit pe trupul victimei, Mihaela Miloiu, o prostituată din România, care a fost ucisă în Elveția.

Tânăra de 18 ani era dezbrăcată în momentul în care a fost găsită moartă de pădurari în pădurea Frasnois, într-o zonă de la granița Franței cu Elveția.

Prostituata româncă a fost înjunghiată de 26 de ori

Potrivit sursei citate, pe trupul prostituatei au fost descoperite nu mai puțin de 26 de răni provocate prin înjunghiere, însă nu acestea i-au fost fatale. Medicii legiști elvețieni susțin că românca a murit după ce a primit mai multe lovituri în figură, având oase și dinți distruși. Astfel, victima a fost de nerecunoscut, scrie presa elvețiană.

Duminică neliniștită la două mari spitale bucureștene: Militar și CC Iliescu. Câți oameni din personalul medical sunt infectați cu COVID-19?
Recomandări

Duminică neliniștită la două mari spitale bucureștene: Militar și CC Iliescu. Câți oameni din personalul medical sunt infectați cu COVID-19?

 

Pentru a o identifica, Institutul de Cercetare Criminalistică al Jandarmeriei din Elveția a fost nevoit să facă o reconstrucție facială pentru a realiza portretul robot al victimei.

La acea vreme, investigatorii elvețieni anchetau o rețea de proxeneți români. În baza interceptătilor, aceștia au stabilit că victima este o prostituată care a dispărut în perioada 29-30 noiembrie 2016.

Actul de identitate al Mihaelei Miloiu a fost descoperit în localitatea elvețiană Sullens, iar trupul acesteia în apropierea Cascades du Hérisson.

La un an de la moartea sa, femeia catalogată „necunoscuta din Frasnois” a fost identificată în urma analizelor ADN ce au coincis cu ale mamei sale, descoperită în România.

Potrivit Observator.tv, Mihaela Miloiu, o fată în vârstă de numai 18 ani, din Galaţi, este una dintre victimele proxeneţilor din Câmpulung care au obţinut peste 2 milioane de euro de pe urma fetelor obligate să se prostitueze.

Mihaela a fost racolată de proxeneţii din Câmpulung în anul 2016, prin metoda ‘Loverboy’. Unul dintre suspecţi a profitat de situaţia tinerei şi a făcut-o să se îndrăgostească de el, iar ulterior a dus-o în Franţa şi a obligat-o să se prostitueze.

Foto: Estrepublicain.fr

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”
GSP.RO

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine