Mergi direct la conținut »
Imagini incredibile la Primăria Capitalei. Zeci de bucureșteni au protestat cu ligheane în fața instituției
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Imagini incredibile la Primăria Capitalei. Zeci de bucureșteni au protestat cu ligheane în fața instituției

Imagini incredibile la Primăria Capitalei. Zeci de bucureșteni au protestat cu ligheane în fața instituției

Zeci de bucureșteni au protestat cu ligheane în fața Primăriei Capitalei. Protestul vine după ce locuitorii din mai multe sectoare din București s-au plâns de lipsa apei calde și a căldurii.

De Daria Maria Diaconu,

Mai multe persoane au adus ligheane în fața primăriei Bucureștiului pentru a protesta pentru că îngheață de frig în casă din cauza lipsei de căldură și de apă caldă.

Urmărește declarații noi despre protest, dezvăluite la Adriana Nedelea LA FIX:

Pe pagina de Facebook a protestului organizatorii susțin că vor să-i arate primarului Capitalei, Gabriela Firea, că nu „se vor obișnui cu răul”.

„Și să o obligăm pe Gabriela Firea să ne vadă și să își dea seama că nu administrează un oraș din Monopoly, ci unul real, cu oameni reali, care au nevoi de bază cât se poate de reale”, se arată în mesajul organizatorilor protestului cu ligheane.

Cei aflați la protest au declarat că vor ca municipalitatea să investească în cele necesare și să renunțe la cheltuielile cu vouchere sau târguri, potrivit Mediafax.

„Am venit să îi spun doamnei primar Firea că nu mai trebuie să cheltuiască banii publici, milioane de euro pe târguri de Crăciun, pe beculețe, pe vouchere și alte prostii și să investească în RADET, în transportul în comun și în infrastructură”, a declarat Delia Mihalache, prezentă la protest.

„Am venit cu un lighean în care ne spălăm ca pe vremea lui Ceaușescu. (…) Avem cel mai scump târg de Crăciun. Pentru asta sunt bani și pentru foarte multă publicitate pentru primărie, la televizor”, a spus Maria, o altă bucureșteancă venită la protest.

FOTO: Eli Driu

Close
Închide
  Close