Mergi direct la conținut »
Protestele violente continuă în Venezuela. Zeci de oameni au fost răniți în urma manifestațiilor
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Protestele violente continuă în Venezuela. Zeci de oameni au fost răniți în urma manifestațiilor

Protestele violente continuă în Venezuela. Zeci de oameni au fost răniți în urma manifestațiilor

Protestele violente din Venezuela sunt departe de a se încheia. Aproape 100 de oameni au fost răniți în cele mai recente ciocniri care au avut loc între oamenii care cer demisia lui Maduro și poliție, în capitala Caracas, relatează Reuters.

Susținători ai opoziției s-au adunat pe o arteră din centrul orașului. Polițiștii au încercat să disperseze mulțimea cu gaze lacrimogene și tunuri cu apă, însă atunci au degenerat violențele. Mai multe persoane cu fețele acoperite au aruncat cu pietre și cocktailuri Molotov.

“Este mereu la fel. Noi sunte pașnici, iar ei ne atacă. Trebuie să răspundem”, a spus un student la drept.  De la începutul lunii aprilie, 60 de persoane au fost ucise și peste 1.000 au fost rănite în timpul protestelor împotriva guvernului socialist al lui Maduro.

Recent, protestatarii au găsit o modalitate nouă pentru a răspunde atacurilor din partea Gărzii Naționale. Ei au început să arunce cu materii fecale în ofițeri.

Citește și:

Close
Închide
  Close