PRP este o procedura minim invazivă care presupune injectarea la nivelul pielii a plasmei îmbogățite în trombocite (propriul dumneavoastră sânge – centrifugat) cu scopul de a biorevitaliza și rejuvena țesuturile.

Cum funcționează PRP?

Procedura presupune recoltarea sângelui propriu al pacientului într-un tub special vidat, proba fiind ulterior supusă unui proces de centrifugare, pentru separarea plasmei şi a trombocitelor de restul elementelor din sânge

Trombocitele sunt celule ale sângelui nostru care joacă un rol cheie în restabilirea și vindecarea țesuturilor afectate. La o persoană sănătoasă, în cazul unei răni, trombocitele identifica locul traumatismului tisular și determina formarea cheagului sangvin care oprește sangerarare. Apoi, o dată ce aceste trombocite devin activate vor elibera factori de creștere implicați în repararea țesutului și restabilirea vascularizatiei normale.

Introduse la nivelul pielii, trombocitele activate stimulează propria producție de colagen, imbunatesc procesul de oxigenare a pielii, determinând astfel regenerarea și crearea unei texturi mai fine, mai luminoase și mai sănătoase.

Beneficiul major al acestei proceduri este faptul că substanță folosită este un produs biologic, mai exact, chiar sângele pacientului îmbogățit prin centrifugare.

Kovesi a fost votată procuror-șef de ambasadorii statelor UE
Recomandări

Kovesi a fost votată procuror-șef de ambasadorii statelor UE

Datorită acestui lucru, procedura este lipsită de posibile efecte adverse și nu există riscul alergiilor sau intoleranțelor.

Care sunt efectele Terapiei Vampir?

Procedura este recomandată că tratament, dar și că prevenție pentru semnele de îmbătrânire.

Fie că vorbim de linii fine sau riduri, cearcăne, pori măriți sau cicatrici post-acneice, terapia PRP este o varianta naturală și lipsită de riscuri prin care le poți combate.

Rezultatele sunt vizibile chiar după o singură ședința, însă, totodată, sunt cumulative, ceea ce înseamnă că de la ședința la ședința pielea va arată din ce în ce mai bine.

De asemenea, spre deosebire de alte proceduri antiaging, rezultatele Terapiei Vampir sunt de lungă durata.

Pielea va fi vizibil mai elastică, mai hidratata, mai plină și mai luminoasă.

Cât durează o ședința de PRP și câte sunt necesare pentru rezultate optime?

În general, o ședința de PRP durează aproximativ 40-50 de minute.

În funcție de problemele și dorințele fiecărui pacient în parte, se recomandă un protocol de 4 sau 6 ședințe.

În clinica Dermacare, puteți beneficia de o consultație gratuită și de un plan de tratament personalizat, conceput de medici cu o vastă experiență în domeniu.

Motivul pentru care tatăl lui Mario i-a cumpărat Aston Martin DBS, mașina cu care a făcut accidentul
GSP.RO

Motivul pentru care tatăl lui Mario i-a cumpărat Aston Martin DBS, mașina cu care a făcut accidentul

Horoscop 19 septembrie 2019. Pentru o zodie apar motive de neliniște din mai multe direcții
HOROSCOP

Horoscop 19 septembrie 2019. Pentru o zodie apar motive de neliniște din mai multe direcții