De Daria Maria Diaconu,

Într-o postare pe care a făcut-o pe pagina sa de Facebook, Radu Herjeu, membru al CNA, a comentat, în termeni ironici, despre felul în care s-a prezentat Klaus Iohannis la conferința de presă pe care a susținut-o miercuri seară.

„Ca un cetățean, am înțeles așa: a luptat zi și noapte împotriva PSD-ului, dar încă n-a învins; n-are 6 case, doar 5, că una i-au luat-o…; nu a fost în vacanțe, ci, foarte rar, s-a dus în Tenerife sau pe munte să lupte cu PSD-ul; în ultimii 2 ani a stat închis la Cotroceni, cu ochii în zare, vigilent, ca să vadă ce prostii face PSD-ul; i-a adus pe toți liderii europeni în România și le-a arătat partea frumoasă; el n-are nimic cu românii de stânga, n-au decât să voteze cu cine vor, dar, desigur, după ce dispare PSD-ul; a lăudat mereu DNA-ul, dar nu e treaba lui să-l și critice; singurele nerealizări ale mandatului său sunt legate de neoprirea PSD; răspunsul ”Ghinion” a fost prost interpretat, dovadă că acum e folosit cu amuzament; i-ar fi convenit să încerce PSD-ul să-l suspende; n-are cască în urechi, ci în cap; e dezastru generalizat în țară, dar el și ai lui au soluții;guvernul format de un partid care a intrat în Parlament cu 20% din voturi este al României, nu al lui”, a scris Radu Herjeu în mediul online.

Lecții împotriva traficului de persoane cu copii de 13-14 ani în cea mai expusă zonă a României. „Până să fie cazul Caracal, directorii și profesorii nu erau foarte receptivi”
Recomandări

Lecții împotriva traficului de persoane cu copii de 13-14 ani în cea mai expusă zonă a României. „Până să fie cazul Caracal, directorii și profesorii nu erau foarte receptivi”

El i-a criticat și pe jurnaliștii care i-au pus întrebări lui Klaus Iohannis, menționând, într-un alt mesaj de pe Facebook, că „presa și-a trimis adevărații jurnaliști la conferința de presă a doamnei Dăncilă”.

„Ca fost om de televiziune, am mai înțeles că nici Băsescu n-a avut parte de o asemenea ”conferință de presă”, cu inorogi, curcubee și fluturași, nici când aproape toată presa era căzută în fund de admirație pentru geniul lui”, a adăugat Radu Herjeu.

„Presa și-a trimis adevărații jurnaliști la conferința d-nei Dăncilă. Și-au dat seama unde e adevărata provocare. Ce incisivitate, ce insistență să li se răspundă, ce determinare să obțină adevărul! Cum vorbesc ei unii peste alții, cum întrerup ei, cum revin asupra răspunsurilor, cum găsesc punctele slabe, cum cer socoteală pentru nerespectarea programului de guvernare, cum insistă cu ceasul.
Ei știu că, dacă ar fi mers dincolo, nici 5 ani de pregătire intensă nu l-ar fi salvat pe Iohannis. Și ce satisfacții profesionale să ai din asta?”, a scris Radu Herjeu într-un alt mesaj online.

Radu Herjeu este un fost jurnalist. Numirea sa ca membru al CNA a fost susținută de grupurile PSD din Parlament.

Citeşte şi:

Patru concluzii desprinse din primul tur al alegerilor prezidențiale despre profilul electoratului din România

Are o proteză în loc de mâna dreaptă și i se spune „tatuatorul cyborg”! Cum arată tatuajele desenate de artistul francez care și-a pierdut un braț, dar s-a reinventat

Petrică Ciucă, un criminal în serie, a fost eliberat prin recursul compensatoriu. A omorât mai mulți copii, dar a executat doar 16 ani de închisoare!

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase
HOROSCOP

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase