De Cristian Burcioiu,

Radu Mazăre și Roxana Mihalache nu vor putea sărbători cu șampanie sau alte băuturi alcoolice în ziua în care vor deveni soț și soție și nu vor avea fotograf și cameraman privați, fotografiile urmând să fie făcute de un ofițer de penitenciar.

Radu Mazăre își dorește ca Primăria Sectorului 5 să aprobe oficierea căsătoriei pe 5 iulie, ziua în care împlinește 51 de ani. De altfel, în cererea adresată conducerii Penitenciarului Rahova a menționat că vrea să i se permită să se însoare pe 5 iulie.

Cererea i-a fost aprobată la scurt timp după ce a ieșit din carantina de 21 de zile, dar ziua și ora la care se va putea cununa cu iubita lui nu mai depind de conducerea penitenciarului, ci de Primăria Sectorului 5, care va face programarea când un ofițer de stare civilă va putea merge acolo.

Primăria Sectorului 5 trebuie să primească de la Penitenciarul Rahova cererea lui Radu Mazăre pentru încheierea căsătoriei, analizele medicale prenupțiale ale viitorilor miri, certificatele de naștere și cărțile de identitate. ”Abia apoi se face planificarea pe zile și pe ore”, ne-au spus surse din cadrul Primăriei Sectorului 5.

După căsătorie, Radu Mazăre poate sta două zile cu soția sa

De la căsătoria lui Radu Mazăre cu Roxana Mihalache vor lipsi cu desăvârșire băuturile alcoolice, familia și prietenii invitați, nu mai mult de 10 persoane, putând să aducă doar apă, sucuri, bere și șampanie fără alcool.

INTERVIU | Les Knight, omul care vrea dispariția voluntară a omenirii pentru salvarea planetei. Ce spune despre România
Recomandări

INTERVIU | Les Knight, omul care vrea dispariția voluntară a omenirii pentru salvarea planetei. Ce spune despre România

Cei invitați la căsătoria lui Radu Mazăre nu vor putea intra în penitenciar cu aparate foto sau video și nici cu telefoane mobile. Singurele fotografii care vor surprinde momentul și le vor rămâne amintire vor fi făcute de un gardian.

”Fără alcool și fără fotografii făcute de civili. Nimeni nu are voie să intre cu niciun fel de aparatură foto sau video. Toate pozele, și acela într-un număr mai restrâns, vor fi făcute de un ofițer de penitenciar”, au adăugat surse din pușcărie.

Radu Mazăre, care recent a fost repartizat să muncească la atelierul de croitorie al Penitenciarului Rahova, va primi apoi aprobare, de la conducerea pușcăriei, ca două zile să petreacă alături de soția lui. Camera intima în care vor sta este un loc mai ferit de forfota pușcăriei, dar aceasta va fi păzită zi și noapte de gardieni postați pe holurile acelui bloc de detenție.

Radu Mazăre va rămâne în Penitenciarul Rahova, până în 2021. Află cu cine stă în celulă fostul edil!

Radu Mazăre și-a cerut iubita în căsătorie prin telefon.

Imediat cum a aflat de acest eveniment, designerul Cătălin Botezatu a declarat că „i-ar face un costum în regim de urgență” lui Radu Mazăre.

Foto: Hepta

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 17 ianuarie 2020. Taurii au conflicte cu cei din mediul de la serviciu
HOROSCOP

Horoscop 17 ianuarie 2020. Taurii au conflicte cu cei din mediul de la serviciu