„Am primit vestea foarte rău. Am ținut foarte mult la el, era un băiat excepțional. Ultima oară ne-am văzut acum două luni de zile. Am vorbit cu el și era fericit. El întotdeauna a fost un om fericit și nu a lăsat niciodată să se vadă… Noi nu am avut o relație de prietenie foarte mare, dar ne-am cunoscut. Ne-am cunoscut și chiar a fost un om bun. Nu știu ce s-a întâmplat, nu aș putea să îmi dau cu părerea. Îmi pare rău…

Nu există așa ceva (n.r. despre ipoteza unei sinucideri a designerului). În primul rând, el era un om foarte vesel, foarte fericit, nu cred, niciodată, nu se pune problema. A plecat mult prea devreme și îmi pare rău că s-a produs așa”, a declarat Raluca Podea.

Raluca Podea, la capela unde este depus trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu. „Era un om foarte vesel, foarte fericit”

Raluca Podea, la capela unde este depus trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu. „Era un om foarte vesel, foarte fericit”

Designerul Răzvan Ciobanu a murit duminică noaptea într-un accident rutier produs în localitatea Săcele din județul Constanța. Mașina în care a murit designerul Răzvan Ciobanu nu se afla în proprietatea creatorului de modă. Surse din rândul anchetatorilor au precizat pentru Libertatea că autoturismul aparține unei femei care, cel mai probabil, i-o împrumutase.

Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a fost depus marți la capela cimitirului Progresul din București. Înmormântarea va avea loc joi, în jurul prânzului.


Citește și:

Părinții lui Răzvan Ciobanu, la căpătâiul fiului lor! Sicriul designerului rămâne închis

Libertatea a reconstituit traseul morții. Cum a ajuns Răzvan Ciobanu dintr-un club din Mamaia pe câmpul localității Săcele

Urmărește-ne pe Google News