Mergi direct la conținut »
Rareş Bogdan a citit o scrisoare de la Oreste Teodorescu, în direct, la TV. "Nu port resentimente nimănui"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Rareş Bogdan a citit o scrisoare de la Oreste Teodorescu, în direct, la TV. "Nu port resentimente nimănui"

Rareş Bogdan a citit o scrisoare de la Oreste Teodorescu, în direct, la TV. „Nu port resentimente nimănui”

Realizatorul emisiunii "Jocuri de putere" a citit o scrisoare de la Oreste Teodorescu care a afirmat că a fost transformat în "simplu telespectator".

La începutul sîptămânii trecute, Rareș Bogdan a ameninţat cu demisia, în direct, după ce Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu nu au mai fost primiți ca invitați în emisiune. Sâmbătă, acesta a anunţat că se va întoarce pe post, după ce fusese suspendat de Cozmin Guşă.

Rareș Bogdan a revenit duminică seară la Realitatea TV și a dat detalii despre motivul pentru care Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu au fost opriţi să mai apară la postul de televiziune.

„Oreste şi Oana nu au fost şi nu sunt oamenii lui Coldea. Oana a fost interzisă sub pretextul că a criticat postul Realitatea TV în spaţiul public. Sunt convins că va avea o discuţie cu Cozmin Guşă. Ea nu mai vrea să apară la Realitatea TV. Eu sper să o avem în platou. Le multumesc celor două televiziuni care mi-au făcut oferte directe. Locul meu e la Realitatea TV. Am avut şi dezamăgiri, în orice familie există neînţelegeri. Ce nu ne doboară, ne întăreşte”, a spus Rareş Bogdan.

Realizatorul emisiunii „Jocuri de putere”a citit cu lacrimi în ochi o scrisoare de la Oreste Teodorescu, notează Realitatea.net.

„Sunt transformat din actant în simplu telespectator. M-am asigurat că Rareş este un om providenţial de care ţara noastră are nevoie. Rareş a reuşit alături de invitaţi să cartografieze zonele de impact ale politicii externe şi să aşeze pe soclu marile noastre valori de patrimoniu. Accept că toate au un final. Până la urmă poate fi unul fericit. Aveţi încredere în Rareş Bogdan, el va rămâne acelaşi luptător la baionetă cu ticăloşia. Îmi veţi lipsi, dar sunt convins că în viaţa asta ne vom reîntâlni. Nu port resentimente nimănui. Succes, Rareş Bogdan!”, se arată în scrisoarea trimisă de Oreste Teodorescu.

Rareș Bogdan a anunțat, sâmbătă seară, că se întoarce la Realitatea TV, după ce săptămâna aceasta amenințase că va părăsi postul de televiziune, pentru că doi dintre invitații lui permanenți, Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu, au fost opriți de la a intra în emisiune.


Citește și REPORTAJ/Mica Românie de la Cercul Polar. Roxana a terminat Dreptul în ţară, iar acum e în clasa întâi în Skjervøy, Norvegia – VIDEO


 

Close
Închide
  Close