MENIU CAUTĂ
30 Iun. 2015 06:49 , de Clara Vacaru

Răsturnare de situaţie în cazul românului condamnat la moarte în Malaysia: „Nu ştia ce are în bagaj”

Distribuie

Ionuţ Gologan a fost arestat în luna octombrie a anului 2013, după ce a fost prins cu droguri asupra lui pe aeroportul din Malaysia. Tânărul îşi aşteaptă acum sentinţa, fiind condamnat la moarte în luna august, pentru că a introdus droguri în această ţară.

Tatăl lui Ionuţ Gologan spune însă că lucrurile nu stau deloc aşa. Bărbatul, care nu mai are linişte de când fiul lui a fost condamnat la moarte, susţine că Ionuţ nu a introdus droguri în Malaysia, ci de acolo le transporta în Germania. Fără să aibă habar ce cară în bagaj!
„Băiatul meu nu a dus acolo în Malaysia droguri, ci de acolo trebuia să le aducă în Germania. El a venit în Malaysia din Filipine”, a spus Dumitru Gologan, pentru ziarul Ring.

Mai mult, tânărul credea, în tot acest timp, că are în bagaj haine. „Nu ştia absolut nimic. El ştia că transportă nişte haine de femeie. Ionuţ mi-a zis şi acum pe telefon, când am stat de vorbă: «Tată, în hotel (n.r. – hotelul din Malaysia), nu ştiu ce s-a întâmplat cu bagajul meu, pentru că am venit din Filipine cu haine de femeie, iar în Malaysia m-a controlat când am ieşit şi am intrat. M-am dus la hotel, am stat o noapte şi, când să mă duc înapoi pe aeroport să plec în Germania, m-a arestat că am droguri în geamantan». Deci acolo în hotel s-a întâmplat ceva', a mai spus tatăl îndurerat pentru sursa citată.

 

Comentarii