14 Mar. 2018 18:48

VIDEO | Reacția actorului Eddie Redmayne, după ce a aflat că Stephen Hawking a murit

Distribuie

Reacția actorului Eddie Redmayne, după ce a aflat că Stephen Hawking a murit. Actorul Eddie Redmayne, care l-a interpretat pe Stephen Hawking în filmul ”The Theory of Everything”, și-a exprimat regretul pentru moartea fizicianului Stephen Hawking, afirmând că lumea a pierdut o mintea sclipitoare.

„Am pierdut o minte cu adevărat frumoasă, un om de ştiinţă incredibil şi pe cel mai amuzant om pe care am avut plăcerea să-l întâlnesc vreodată. Dragostea şi gândurile mele se îndreaptă în aceste momente către familia lui extraordinară“, a spus Eddie Redmayne după anunţatul că Stephen Hawking a murit la vârsta de 76 de ani, scrie Digi 24.

Eddie Redmayene a primit un premiu Oscar, un Glob de Aur și un premiu BAFTA pentru rolul său din pelicula ”The Theory of Everything”. Actorul britanic a făcut cunoștință cu fizicianul în timpul filmărilor. Despre acel moment, el a declarat că a fost ”unul dintre cele mai grozave din viața lui”.

Stephen Hawking a murit la vârsta de 76 de ani, conform unui anunț făcut de familia sa. Fizicianul britanic era cunoscut în întreaga lume pentru studiile sale despre găurile negre și despre relativitate. A fost autorul unor cărți științifice foarte populare, printre ele fiind și ”O scurtă istorie a timpului”. Găsești aici mai multe volume publicate, de-a lungul timpului, de Stephen Hawking.


EXCLUSIV Afacerea „cămine culturale” pe banii statului. De la tradiții la „nunți, botezuri, cumetrii”

EXCLUSIV / Israela Vodovoz, dusă în Israel cu avionul, într-un sicriu sigilat, din zinc. Transportul este programat în cursul zilei de astăzi, cu plecare de pe Aeroportul Herni Coandă

VIDEO/Blocul cu cele mai mari restanțe la RADET. Locatarii nu au de doi ani apă și căldură. ”E groaznic de frig”

Loading...
Comentarii