14 Mar. 2018 18:48

VIDEO | Reacția actorului Eddie Redmayne, după ce a aflat că Stephen Hawking a murit

Distribuie

Reacția actorului Eddie Redmayne, după ce a aflat că Stephen Hawking a murit. Actorul Eddie Redmayne, care l-a interpretat pe Stephen Hawking în filmul ”The Theory of Everything”, și-a exprimat regretul pentru moartea fizicianului Stephen Hawking, afirmând că lumea a pierdut o mintea sclipitoare.

„Am pierdut o minte cu adevărat frumoasă, un om de ştiinţă incredibil şi pe cel mai amuzant om pe care am avut plăcerea să-l întâlnesc vreodată. Dragostea şi gândurile mele se îndreaptă în aceste momente către familia lui extraordinară“, a spus Eddie Redmayne după anunţatul că Stephen Hawking a murit la vârsta de 76 de ani, scrie Digi 24.

Eddie Redmayene a primit un premiu Oscar, un Glob de Aur și un premiu BAFTA pentru rolul său din pelicula ”The Theory of Everything”. Actorul britanic a făcut cunoștință cu fizicianul în timpul filmărilor. Despre acel moment, el a declarat că a fost ”unul dintre cele mai grozave din viața lui”.

Stephen Hawking a murit la vârsta de 76 de ani, conform unui anunț făcut de familia sa. Fizicianul britanic era cunoscut în întreaga lume pentru studiile sale despre găurile negre și despre relativitate. A fost autorul unor cărți științifice foarte populare, printre ele fiind și ”O scurtă istorie a timpului”. Găsești aici mai multe volume publicate, de-a lungul timpului, de Stephen Hawking.


EXCLUSIV Afacerea „cămine culturale” pe banii statului. De la tradiții la „nunți, botezuri, cumetrii”

EXCLUSIV / Israela Vodovoz, dusă în Israel cu avionul, într-un sicriu sigilat, din zinc. Transportul este programat în cursul zilei de astăzi, cu plecare de pe Aeroportul Herni Coandă

VIDEO/Blocul cu cele mai mari restanțe la RADET. Locatarii nu au de doi ani apă și căldură. ”E groaznic de frig”

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Ce secret ascund iile românești
Loading...
Comentarii