MENIU CAUTĂ
, de Răzvan Mihalașcu

Reacția Elenei Udrea, după ce Victor Ponta l-a atacat pe Traian Băsescu. „Am acceptat ca Dorin Cocoș să îți cumpere ție haine Paul&Shark în loc să îmi cumpere mie pantofi”

Distribuie

Elena Udrea i-a spus lui Victor Ponta că „tot fără caracter” a rămas și se aștepta ca fostul premier să-i fie recunoscător lui Traian Băsescu, pe lângă o ruga să-i facă lobby. Fostul ministru spune că s-a sacrificat și că a acceptat ca Dorin Cocoș să îi ia lui Ponta haine de la firma Paul&Shark, în loc să-i cumpere ei pantofi.

Mai mult, Udrea a precizat că Ponta beneficiază de sprijinul Securității „de rit nou” și că „nu trebuie să fii fin de securist ca să ai arhivă de mesaje”.

Scandalul a pornit după ce fostul premier Victor Ponta l-a criticat pe Traian Băsescu, printr-un mesaj publicat pe Facebook.

„băsescu reprezintă tot ce este mai urât, mai murdar, mai ticălos în politica românească – a tăiat pensiile şi salariile în timp ce îi proteja pe Udrea şi Blejnar; a fost trimis acasă de 90% din români prin Referendumul din 2012 şi s-a agăţat de scaun ca un nemâncat; a vandur interesele ţării pentru avantaje josnice; a făcut dosare politice împotrivă adversarilor şi a denaturat actul de Justiţie ; i-a trimis pe Dragnea şi pe Vâlcov că să distrugă PSD şi pe baronii pedeliști ca să paraziteze PNL; a minţit, a furat şi a vândut pe oricine! În loc să plătească în faţa românilor pentru tot răul făcut-vrea 5 ani un loc călduţ la Parlamentul European ( că acolo whiskey ul e ieftin şi au zbor direct spre Costa Rica)! Votaţi ProRomania- votaţi Corina Creţu!Ignoraţi-l pe băsescu-nu mai poate să iasă din lada de gunoi a istoriei României!”, a scris Ponta, pe profilul său de socializare.

La doar câteva ore, Elena Udrea i-a dat o replică prin care îl ironizează pe Ponta. Fostul ministru i-a amintit lui Victor Ponta cum în 2009 voia ca Traian Băsescu să îl ia în PSD și a afirmat că actualul lider al partidului Pro România beneficiază de sprijinul „Securităţii de rit nou”, condusă de naşul lui, George Maior.

„Mai, victore, ca să scriu că tine, tot fără caracter ai rămas! Mă aşteptam şi eu la puţină recunoştinţă din partea ta! Dar aşa cum nu i-ai fost recunoscător lui Adrian Năstase, care ”te-a făcut om mare” cum ar zice Delia, la fel te porţi şi cu Traian Băsescu. Ştii tu, cel la care ai venit să te ia în PDL în 2009, care te-a făcut preşedintele PSD şi la care mă rugai tu să îţi fac lobby, ca era cât pe ce să nu te pună prim-ministru, cu toate alegerile pe care le câştigase USL cu tot! E adevărat ca nu ai apelat doar la mine, te-a mai ajutat şi securitatea de rît nou, condusă de nastu, Maior. Aşa cum tot securitatea speri tu să te scape liber în dosarul contractelor de avocatură semnate cu Turceni şi Rovinari, care ţi-au rotunjit conturile”, i-a transmis Udrea lui Victor Ponta.

Udrea a scris că este de acord că în cazul lui Ponta „nu or fi fost probe”, din moment ce a fost achitat în fond.

„Dar nici în cazul meu nu exista nicio probă și totuși am fost condamnată. Diferenţa e că eu am fost pe lista lui Dumbravă la condamnaţi, tu la achitaţi!”, spune ea.

„victore, nu Traian Băsescu vrea să distrugă PSD-ul, ci tu, la ordin dat de securitate, ca doar de aia te salvează de puşcărie. Şi dacă lui Traian Băsescu nu vrei să îi fii recunoscător pentru ce a făcut pentru tine, sau pentru că fără el Corina Creţu, căreia nu am nimic să îi reproşez profesional, nu ar fi fost niciodată comisar european, măcar mie poţi să îmi fii recunoscător! Nu pentru că ţi-am făcut lobby, că ar fi făcut oricum Maior şi Coldea pentru tine. Ci pentru că m-am sacrificat şi am acceptat ca Dorin Cocoş să îţi cumpere ţie haine de la Paul&Shark în loc să îmi cumpere mie pantofi”, a menționat Elena Udrea.

„Deci victore, eu îţi zic aşa, folosind vorbe cu greutate în politica românească, ”ciocu mic” când vine vorba de mine! Că de când există iCloud, nu trebuie să fii fin de securist ca să ai arhivă de mesaje”, a avertizat ea.

Postarea Elenei Udrea are şi un Post Scriptum.

„Păcat că nu vrei să rămâi europarlamentar, în situaţia deloc probabilă, în opinia mea, în care partidul tău ar câştiga măcar un loc în PE. Dacă tot zici că e cursă directă Bruxelles-Costa Rica, eu spun să te mai gândeşti. Nu se ştie când o să ai nevoie”, a conchis fostul ministru.


Citește și:

Românii din muzeul Nobel. Patru biografii cu rădăcini în Transilvania și Moldova stau laolaltă cu nume imense ale istoriei planetare


 

Comentarii