De Daria Maria Diaconu,

În mesajul postat pe contul său de socializare, Codin Maticiuc face referire la procentele acumulate de Viorica Dăncilă, candidatul PSD la prezidențiale, care s-a clasat pe locul al doilea după primul tur.

„Felicitări PSD

Nu am să-l felicit pe președintele Klaus Iohannis. L-am votat și am să-l votez și-n turul doi. Va ieși președintele României la pas și îmi păstrez felicitările pentru după turul doi.
Astăzi felicit PSD pentru forța de care au dat dovada și pentru organizarea în teritoriu chiar dacă au pierdut foarte mult în Moldova. Doamna Viorica a avut enorm de multe voturi ținând cont de imaginea dânsei, demonstrând azi ca PSD rămâne partidul cel mai puternic de pe piață. Stau și ma gândesc dacă nu au și vrut sa facă mișto de noi „uite noi o punem candidată pe Viorica sa vedeți cât facem cu ea. Păi vă dați voi seama dacă punem data viitoare un candidat adevărat?”
Înțeleg acum și mișcarea lui Cosmin Gușă de a intra în PSD. Acest partid cu leaderi și fețe noi va face ravagii în viitor”, a scris Codin Maticiuc în mediul online.

Primul tur al alegerilor prezidențiale 2019 a avut loc în data de 10 noiembrie 2019. Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă au intrat în finala prezidențială, a anunțat Autoritatea Electorală Permanentă, după centralizarea datelor din secțiile de votare din țară și din diaspora.

Citeşte şi:

Patru concluzii desprinse din primul tur al alegerilor prezidențiale despre profilul electoratului din România

Are o proteză în loc de mâna dreaptă și i se spune „tatuatorul cyborg”! Cum arată tatuajele desenate de artistul francez care și-a pierdut un braț, dar s-a reinventat

Petrică Ciucă, un criminal în serie, a fost eliberat prin recursul compensatoriu. A omorât mai mulți copii, dar a executat doar 16 ani de închisoare!

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!
GSP.RO

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase
HOROSCOP

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase