De Adrian Ilie,

Amintind că propagarea de informații false despre competitorii electorali este o practică veche a PSD, Cristian Tudor Popescu crede că unii dintre cei la care a ajuns afirmația despre casca din urechea președintelui o vor crede în continuare, chiar dacă falsitatea ei a fost demonstrată.

”Rămâne un reziduu de inși cărora orice le-ai spune cât de ineptă este o astfel de presupunere – pentru că au un discernământ limitat și printre votanții PSD sunt mulți. Bieții de ei – vor rămâne cu convingerea că trebuie să fi avut el ceva în ureche”, a declarat C.T. Popescu.

Pe de altă parte, modul în care președintele a reacționat când i s-a cerut să precizeze clar dacă are cască sau nu. ”A răspuns spontan și foarte inspirat”, a spus jurnalistul, referindu-se la momentul când Iohannis a arătat spre cap spunând: ”Aici este casca”.

Potrivit lui C.T. Popescu, gestul arată „un grad ridicat de naturalețe”, chiar surprinzător din partea șefului statului.

Asta în pofida faptului că nu a fost menajat de către presă. ”Au fost momente în care președintele a fost înghesuit, la întrebarea dacă i-a cerut demisia Codruței Kovesi. A evitat răspunsul, dar măcar are meritul că nu a mințit”, a apreciat Cristian Tudor Popescu.

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui.  Gestul care i-a salvat viața
Recomandări

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui. Gestul care i-a salvat viața

Potrivit acestuia, conferința de la sediul PNL a fost în contrast evident cu cea pe care Viorica Dăncilă a organizat-o mai târziu, la sediul PSD. ”Doamna Dăncilă a refuzat să răspundă la întrebări care nu-i conveneau, a dat răspunsuri ridicole”, a spus jurnalistul.

Un exemplu ar fi modul în care a reacționat fostul premier când a fost întrebată dacă își menține declarația potrivită căreia pe 10 august 2018 ar fi avut loc o lovitură de stat. ”Nu a răspuns la o întrebare precisă și, pur și simplu, a părăsit sala”, a conchis C. T. Popescu.

Foto: Inquam Photos/ Bogdan-Ioan Buda

Citeşte şi:

Adriana Nedelea LA FIX. C.T. Popescu: ”Conferința de presă a lui Iohannis a fost una vie. Președintele a fost surprinzător de uman”

Iohannis anunță că organizează o dezbatere fără Dăncilă, dar cu politologi și jurnaliști: „Vasilica Dăncilă a fost parte a mârlăniei PSD”

Dăncilă, ironie la adresa lui Iohannis care le-a arătat jurnaliștilor că nu are căști în urechi

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente
GSP.RO

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente

Horoscop 5 decembrie 2019. Leii sunt cuprinși de griji și temeri
HOROSCOP

Horoscop 5 decembrie 2019. Leii sunt cuprinși de griji și temeri