MENIU CAUTĂ
13 Iun. 2018 20:01

Reacția lui George Harabagiu, după ce a fost dat afară de Liviu Dragnea. „Voi respecta cu sfințenie decizia președintelui Liviu Dragnea! Îi voi rămâne loial”

Distribuie

Reacția lui George Harabagiu, după ce a fost dat afară de Liviu Dragnea. Cel considerat omul din spatele campaniei „Simona Halep, huiduită” a precizat că va respecta cu „sfințenie” decizia președintelui PSD Liviu Dragnea, căruia îi va rămâne „loial”.

George Harabagiu, cel catalogat de Victor Ponta drept coordonatorul online al PSD și al campaniei „Simona Halep, huiduită”, a fost dat afară de Liviu Dragnea.

„Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru efortul depus! Sunteți o echipă minunată. V-am cerut întotdeauna mobilizare și disciplină! Tocmai pentru că eu sunt un om disciplinat! Voi respecta cu sfințenie decizia Președintelui Liviu Dragnea! Voi rămâne loial lui Liviu Dragnea. Este omul care a procedat absolut corect! Orice greșeală trebuie taxată imediat! Din acest moment vă anunt public că potrivit deciziei președintelui PSD Liviu Dragnea activitatea mea pe acest grup încetează imediat. Vă doresc multă baftă! Spor și nu uitați: mobilizare și disciplină!”, a scris George Harabagiu în mesajul transmis pe WhatsApp și prezentat pe Facebook de Victor Ponta.

Ponta, despre materialele cu Simona Halep, huiduită la Arena Națională: „Sunt postate direct de la sediul central al PSD, de un personaj dubios adus de Dragnea”

Președintele PSD a decis să-l concedieze pe George Harabagiu, după ce pe conturile de Facebook ale mai multor organizații județene PSD au apărut mesaje prin care se susținea că Simona Halep a fost huiduită pe Arena Națională.

sursă foto: vestea.net


Citește și PSD, Halep şi teoria ”fake news”. Social-democraţii nu-şi asumă dezinformările. Pleşoianu: „Halep a fost nedumerită de huiduieli, e o chestiune de civilizaţie”


 

Citește mai multe despre George Harabagiu și PSD pe Libertatea.

Comentarii