MENIU CAUTĂ
, de Mihai Niculescu

Reacția lui Traian Băsescu față de gestul lui Ilie Năstase: „Ce a fost şi ce a ajuns, săracul”

Distribuie

Traian Băsescu s-a declarat cuprins de „repulsie” față de gestul generalului Ilie Năstase, care a aruncat cu cafea pe un cort electoral cu imaginea fostului președinte al României. „Dumnezeu cu el (...) Ce a fost şi ce a ajuns, săracul” a spus Traian Băsescu, care candidează la alegerile europarlamentare din partea Partidului Mișcarea Populară.

„Mi-e dificil să comentez şi nu vreau să jignesc public, dar vă puteţi imagina ce poţi gândi despre un asemenea om. Dumnezeu cu el!”, a declarat la B1TV, Traian Băsescu.

Băsescu a adăugat că „din repulsie” nu vrea să discute prea mult pe marginea gestului făcut de Ilie Năstase.

„E contradicţia asta: ce a fost şi ce a ajuns, săracul”, conchis fostul președinte al României.

Băsescu consideră că s-a ajuns la cel mai scăzut nivel al campaniei electorale de după Revoluție.

Nivelul campaniei este cel mai scăzut pe care l-am văzut din 1990 încoace. Patriotism lătrat, deşănţat. Patriotismul se poartă în suflet, ca dragostea de mamă, nu se latră. Naţionalism ieftin”, a mai spus Traian Băsescu.

Năstase a fost surprins în timp ce aruncă un lichid gălbui – maroniu, probabil cafea, peste un cort de campanie al PMP cu chipul lui Traian Băsescu, fostul președinte al României, marți dimineață. PMP București a anunțat că va sesiza Autoritatea Electorală Permanentă.


Citește și: Liviu Dragnea, înfierat la Iași, a ținut discursuri în spatele ușilor închise. „Bine ai venit în Moldova, nimicule!


 

Citește mai multe despre Traian Băsescu pe Libertatea.

Comentarii