MENIU CAUTĂ
01 Sep. 2018 22:06 , de Valentina Postelnicu

Referendumul privind familia tradițională va avea loc pe 7 octombrie; Vot în conducerea PSD

Distribuie

Referendumul privind familia tradițională va avea loc pe 7 octombrie. Decizia a fost luată, sîmbătă, în conducerea PSD care s-a reunit la Neptun. Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat că s-a dat și un vot de susținere pentru acest demers. 

'S-a dat un vot de susținere a acestui obiectiv. 7 octombrie va fi data de organizare a referedumului pentru familie', a spus Dragnea.

El a mai anunțat că în ședința Comitetului Executiv Național s-a decis și prelungirea încă doi ani a acordării de vouchere de vacanță, în urma reacțiilor pozitive venite din partea patronatului din turism și a beneficiarilor acestor vouchere.

Liviu Dragnea, a anunţat și lansarea unui program naţional pentru revitalizarea staţiunilor balneare.

El a declarat că pentru punerea în practică a acestei măsuri va fi alocat cel puţin un miliard de euro în următorii zece ani, beneficiarii fiind atât agenţii economici, cât şi administraţiile publice locale.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea a primit și o solicitare din partea liderului PSD.

'I-am solicitat domnului ministru Daea și lui Teodorovici și premierului Dăncilă ca depăgubirile pentru gospodăriile la care au fost sacrificați porci să nu se acorde la greutatea animalului din momentul respectiv, pentru că o familie avea de gând să îl crească până la Crăciun, ci să stabilească greutatea estimat și la acea greutate să se facă despăgubirea. Banii sunt pregătiți, imediat după rectificare, într-o săptămână, va începe alocarea de bani', a spus Liviu Dragnea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii