Mergi direct la conținut »
Regina Elisabeta a II-a s-a afișat alături de prințul Andrew, la o zi după ce le-au fost retrase titlurile regale Prințului Harry și lui Meghan Markle Galerie foto
3imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Regina Elisabeta a II-a s-a afișat alături de prințul Andrew, la o zi după ce le-au fost retrase titlurile regale Prințului Harry și lui Meghan Markle

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a afișat zâmbind duminică alături de fiul său, prințul Andrew, la slujba religioasă care a avut loc la o biserică din Norfolk, relatează Daily Mail.

De Daria Maria Diaconu,

Apariția suveranei britanice vine la numai o zi după retragerea titlurilor regale ale Prințului Harry și ale soției acestuia, Meghan Markle.

Prințul Harry și soția lui, Meghan, nu vor mai folosi titulatura „Alteţa sa regală” și nu vor mai primi fonduri din surse guvernamentale, a anunțat, sâmbătă seară, Palatul Buckingham, reşedinţa oficială a reginei Elisabeth a II-a.

Regina Elisabeta a II-a și prințul Andrew au participat la slujba de duminică de la biserica Saint Mary the Virgin din Sandrigham. Suverana a fost extrem de zâmbitoare, notează cotidianul britanic Daily Mail. Este prima apariție împreună a celor doi din acest an.

Prințul Andrew s-a aflat în centrul unui scandal legat de relațiile sale cu finanțistul american Jeffrey Epstein. În luna noiembrie a anului trecut, prințul Andrew a decis să renunțe la îndatoririle sale publice, ca reprezentant al familie regale britanice, după interviul acordat BBC pentru a explica legăturile sale cu Jeffrey Epstein, acuzat de relații sexuale cu minore și decedat în luna august a anului trecut, în închisoare.

FOTO: EPA

Close
Închide
  Close