Mergi direct la conținut »
Regina Marii Britanii angajează un social media manager. Ce salariu îi oferă
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Regina Marii Britanii angajează un social media manager. Ce salariu îi oferă

Regina Marii Britanii angajează un social media manager. Ce salariu îi oferă

Pe un site cu anunțuri de locuri de muncă, administrația Casei Regale a Marii Britanii a publicat un mesaj că se caută un social media manager care va fi responsabil cu "găsirea de noi modalități de a menține prezența Reginei în ochii publicului și pe scena mondială", notează CNN. 

De Andreea Radu,

Postul care va implica acoperirea vizitelor de stat, scrierea de articole și gestionarea platformelor digitale vine cu un salariu „de aproximativ 30.000 de lire sterline (38.000 de dolari), în funcție de experiență”.

Cel care va obține jobul va avea, de asemenea, „un pachet cuprinzător de beneficii”, un concediu anual de 33 de zile și prânzuri gratuite. Rolul permanent este situat în Palatul Buckingham, potrivit CNN.

Regina Elisabeta a II-a este familiarizată cu social media. În luna martie a acestui an, Suverana a postat pentru prima oară pe Instagram, în timpul unei vizite pe care a făcut-o la Muzeul de Științe din South Kensington, Londra.

Ea a postat pe @TheRoyalFamily o imagine cu o scrisoare primită de stră-stră-bunicul ei, Prințul Albert, din partea matematicianului și inginerului mecanic Charles Babbage.

Contul de Instagram al @RoyalFamily a fost creat în 2013 și are, în prezent, 5,9 milioane de adepți. De-a lungul timpului, Familia regală a postat online fotografii, înregistrări video, noutăţi şi discursuri ale reginei Elizabeth a II-a, ale moştenitorului tronului britanic, prințul Charles, şi ale fiilor acestuia, prinţii William şi Harry.


Noaptea Muzeelor 2019. Lista muzeelor din București participante la Noaptea Muzeelor și evenimente din țară


 

Close
Închide
  Close