MENIU CAUTĂ
12 Oct. 2018 19:22

Regretata cântăreață Amy Winehouse, decedată acum șapte ani, va fi din nou pe scenă sub forma unei holograme

Distribuie

Regretata cântăreață Amy Winehouse, decedată acum șapte ani, va fi din nou pe scenă sub forma unei holograme. Invenția nu este nouă și a mai fost folosită de o companie în cazul altor artiști care nu mai sunt printre noi. Tatăl cântăreței este așteptat să-și de acordul pentru show-ul care ar putea avea loc în 2019, Mitch Winhouse declarându-se încântat de idee.

Compania BASE Hologram are însă dificila sarcină de a angaja o actriță care să imite stilul cântăreței, care obișnuia să danseze mai mereu în timpul concertelor. Imaginea cântăreței va fi proiectată în hologramă peste mișcările actriței, efectele fiind generate de computer. Mișcarea scenică a hologramei cântăreței Amy Winehouse este de altfel și problema ridicată de tatăl acesteia, care vrea o asemănare cât mai mare pentru a-și da acordul de desfășurare al show-ului, relatează Agerpres.

Holograma cântăreţei Amy Winehouse va fi proiectată pe scenă în faţa unei orchestre live, care va acompania vocea ei dintr-o serie de înregistrări originale.

Hologramele cu artiști decedați au mai ”susținut” și alte concerte în ultimii ani. Este cazul lui Roy Orbinson, cunoscut pentru hitul ”Pretty Woman”, care a apărut deja în 15 concerte în Europa și se află în prezent într-un turneu în SUA. Și rapperul Tupac Shakur a fost evocat în același mod, iar publicul a fost încântat de efectele generate de un supercomputer.

Amy Winehouse a murit la 27 de ani, în anul 2011, în urma unei intoxicații cu alcool.

Sursa foto: stuff.co.nz


VIDEO/ Adriana Trandafir face bani și-n pauzele de filmare! Tricotează „pălmoace” și i le dă lui Marian Râlea să le vândă


 

Citește mai multe despre concert și holograma pe Libertatea.

Comentarii