MENIU CAUTĂ

Reținut după ce a bătut un taximetrist și i-a furat mașina în București. Scene violente, inspirate din filmele de acțiune

Distribuie

Un bărbat a fost reținut după ce a bătut un taximestrist și apoi i-a furat mașina. Agresorul, care fusese luat de taximetrist din Câmpina, a cerut să fie dus în București. Pe șoseaua București-Ploiești, l-a snopit în bătaie pe șofer care a reușit să iasă din autoturism ca să ceară ajutor. Între timp, clientul violent a furat mașina.

Taximetristul, în vârstă de 53 de ani, a sunat la 112, după ce a fost bătut de către un client, care apoi i-a furat mașina, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Șoferul a luat, joi dimineață, din Câmpina doi clienți care i-au cerut să îi ducă la București și, mai apoi, la aeroportul Otopeni. În timp ce se aflau înr-o intersecție de pe șoseaua București-Ploiești, unul dintre clienți a tras frâna de mână, a oprit mașina și a început să-l bată pe taximetrist.

Bărbatul aflat la volan a reușit să iasă din mașină și a început să strige după ajutor. Agresorul s-a urcat la volanul taxiului și a demarat în trombă, lovind două mașini aflate în fața și în spatele taxiului.

La scurt timp, agresorul, un bărbat, în vârstă de 36 de ani, a fost prins de polițiști și dus la audieri la Secția 2 de Poliție din Capitală. Individul a fost reținut pentru tâlhărie și distrugere.

Polițiștii l-au identificat și pe cel de-al doilea pasager din taxi, care, din spusele taximetristului, nu ar fi fost implicat în agresiune.

Un caz la fel de violent a avut loc și în urmă cu opt ani. Un bărbat beat a bătut un taximetrist din Constanța căruia i-a furat apoi mașina.


 

Citește și Cămătarii care au lăsat zeci de oameni fără case și mașini au păgubit și bănci. Polițiștii caută în calculatoarele suspecților și alte probe


 

Citește mai multe despre Bataie, Campina și taximetrist pe Libertatea.

Comentarii