Verifică aici rezultatele preliminare, înainte de contestații, la Admiterea de la Politehnica 2019!

Rezultatele finale vor fi afișate pe 26 iulie, la ore 13.00, la fiecare facultate, după verificare contestațiilor.

  • Lista candidaţilor admişi şi înmatriculaţi, pe domenii
  • Situația locurilor vacante, pe domenii.

Rezultate Admitere Politehnică 2019. Cum se face înmatricularea studenților

În această etapă, fiecare candidat declarat admis pe bază de probă interviu sau pe bază de probe scrise la facultatea de bază sau prin redistribuire trebuie să se prezinte la secretariatul facultăţii în vederea înmatriculării în anul I de studii. Este necesară prezentarea documentului de identitate în original.

Un candidat declarat admis la mai multe facultăţi se poate înmatricula la maxim două dintre acestea, o facultate la buget, respectiv o facultate cu taxă de şcolarizare.

Anul acesta, în total, peste 6.000 de locuri au fost scoase la concurs în cadrul Universităţii Politehnice Bucureşti (UPB).

Facultățile cu cele mai multe locuri scoase la concurs sunt Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei (635 de locuri bugetate/85 de locuri cu taxă), Facultatea de Automatică şi Calculatoare (580 de locuri bugetate/225 de locuri cu taxă) şi Facultatea de Inginerie Industrială și Robotica (550 de locuri bugetate/50 de locuri cu taxă).

Universitatea Politehnica din Bucureşti organizează, începând cu data de 26 iulie, a doua sesiune de admitere pentru ocuparea locurilor rămase vacante în urma neînmatriculării candidaţilor declaraţi admişi.
Mai multe detalii vor fi afișate în curând, pe admitere/upb.ro.

Politehnica București își extinde campusul cu bani de la Banca Europeană de Investiții.

FOTO: Wikipedia

Urmărește-ne pe Google News