MENIU CAUTĂ
, de Anamaria Lembrau

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 | Bătălie pe viaţă şi pe moarte la Cluj. Blaga: „Boc are 1000 de voturi avans”

Distribuie

Rezultatul alegerilor pentru Primăria Municipiului Cluj-Napoca este, clar, unul dintre cele mai aşteptate atât de către alegători, cât şi de politicieni.
După ce exit-poll-urile l-au dat pe Emil Boc ÎNVINS de contracandidatul de la USL, liderul PDL a venit în această dimineaţă cu o veste bună pentru pedelişti: „Clujul l-am câştigat, azi-noapte la 03.00 mai erau trei secţii (de numărat n.r.), avea… să vă spun exact… 1.034. În tot cazul, în jurul cifrei de 1.000” Declaraţiile au fost făcute la sediul PDL din aleea Modrogan.

Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Cluj, care estimase iniţial că va furniza rezultatele oficiale parţiale ale alegerilor locale luni, la ora 7.00, a amânat prezentarea acestora pentru ora 12.00, în condiţiile în care datele au fost centralizate doar în jumătate din secţiile din Cluj-Napoca.
Preşedintele BEJ Cluj a declarat dimineaţă că au fost centralizate doar 89 din cele 159 de secţii de votare din Cluj-Napoca.
Liderii USL Cluj şi PDL Cluj refuză să dea, deocamdată, declaraţii. Toţi spun doar că nu au reuşit să finalizeze numărătoarea paralelă a voturilor.
 

Citește mai multe despre Alegeri pe Libertatea.

Comentarii