MENIU CAUTĂ
, de Anamaria Lembrau

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 | Radu Mazăre: „Sunt noul şi următorul primar al Constanţei”

Distribuie

Toată lumea aşteaptă rezultatele oficale ale alegerilor locale 2012 anunţate de Biroul Electoral Central. Între timp, avem clasament date de exit-poll-uri şi numărătorilor paralele realizate de partide azi-noapte.

La Constanţa, potrivt acestora din urmă, Radu Mazăre a câştigat un nou mandat de primar al municipiului.  „Pot să vă spun că, după numărarea a 50 la sută din secţiile de vot, sunt noul şi următorul primar al Constanţei, la al patrulea mandat, cu aproximativ 65 la sută. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au votat, vreau să le spun constănţenilor că voi fi ca şi până acum primarul tuturor, vreau să le spun că voi avea grijă de ei, vreau să le spun că voi continua toate programele şi politicile pe care le-am făcut până acum pentru că procentul obţinut îmi confirmă faptul că am avut dreptate şi atunci când am avut grijă cu proiecte şi cu programe sociale, dar şi atunci când ne-am străduit să promovăm turismul sau când am făcut locuinţe ieftine pentru tineri”, a delcarat radu Mazăre, după miezul nopţii, într-o conferinţă susţinută la sediul PSD Constanţa.
„Am avut emoţii privitor la procent. Nu mi-ar fi plăcut să câştig primăria cu un procent semnificativ sub procentul de acum patru ani, în niciun caz nu am avut emoţii privitor la faptul dacă voi câştiga sau nu. Nu aveam de gând să intru în a patra luptă politică dacă nu aveam un procent de 60 la sută”, s-a confesat Radu Mazăre.
El a mai că şi Nicuşor Constantinescu a câştigat un nou mandat în fruntea Consiliului Judeţean Constanţa, cu aproximativ 60 la sută din voturi la alegerile locale 2012..
Privitor la Nicuşor Constantinescu, el a numărat şi mai puţin, dar este în mod cert câştigător cu un procent de aproximativ 60 la sută„, a explicat Mazăre.
 
 

Citește mai multe despre Alegeri pe Libertatea.

Comentarii