Mergi direct la conținut »
VIDEO | Robert Negoiță vrea ca PSD să iasă de la guvernare: ”Nu poți guverna cu 23%”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > VIDEO | Robert Negoiță vrea ca PSD să iasă de la guvernare: ”Nu poți guverna cu 23%”

VIDEO | Robert Negoiță vrea ca PSD să iasă de la guvernare: ”Nu poți guverna cu 23%”

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, susține că social-democrații ar trebui să iasă de la guvernare după eșecul înregistrat la alegerile europarlamentare. Totodată, el s-a arătat sceptic în privința alegerilor anticipate nu din perspectiva oportunității lor, ci din aceea a posibilității dizolvării Parlamentului și convocării electoratului la urne pentru alegerea unui nou.

De Valentina Postelnicu, Adrian Ilie,

”PSD ar trebui să facă un pas în spate și să cedeze guvernarea pentru că nu poți guverna cu 23%”, a declarat Robert Negoiță înainte de ședința Biroului Permanent al PSD.

Primarul sectorului 3 nu crede că alegerile anticipate sunt o opțiune de luat în calcul. ”Să fim realiști, în România pe structura legislativă existentă nu vor exista alegeri anticipate niciodată. Asta este părerea mea”, a spus Negoiță referindu-se la procedura greoaie de convocare a unui scrutin legislativ anticipat.

Ieri, Robert Negoiță a postat un mesaj dur pe Facebook la adresa modului în care Liviu Dragnea a condus PSD. „Am văzut pe anumite posturi de televiziune și prin presă, că există o oarecare uimire vis a vis de rezultatele acestor alegeri. Nu împărtășesc această stare de uimire, de surprindere. Sau dacă totuși să spunem că ar fi o surpriza, consider că este una plăcută. De ce? Fiindca un anumit mod ticălos de a conduce nu a trebuit și nu trebuie încurajat. Ci, dimpotrivă, sancționat! Și asta s-a întâmplat. Ma bucur că trăiesc în această țară, în care populația a înteles importanța votului și a început să își spună punctul de vedere”, scria Negoiță.

Foto: Sorin Cioponea

Citește și:Robert Negoiță, mesaj dur la adresa lui Liviu Dragnea. „Un anumit mod ticălos de a conduce trebuie sancționat”

Close
Închide
  Close