Mergi direct la conținut »
Român cu patru mandate europene de arestare, prins şi încarcerat la Piatra-Neamţ
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Român cu patru mandate europene de arestare, prins şi încarcerat la Piatra-Neamţ

Un bărbat, în vârstă de 40 ani, pe numele căruia autorităţile din Italia au emis patru mandate europene de arestare a fost prins la Piatra-Neamţ şi încarcerat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, a informat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ, agentul şef adjunct Robert Costan.

De Dragoș Tănase,

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de un an şi 11 luni şi la plata unei amenzi penale de 800 de euro, pentru o serie de infracţiuni contra proprietăţii, respectiv furturi din magazine, comise în perioada 2012-2015 în Italia, la Roma şi Verona, potrivit sursei citate.

În urma acţiunii unui echipaj al Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ, persoana în cauză a fost depistată, imobilizată şi predată poliţiştilor de investigaţii criminale.

Bărbatul reţinut a fost prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reţinerea sa pentru 24 de ore.

Poliţiştii l-au încarcerat pe acesta în arestul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Bacău, urmând să fie prezentat la Curtea de Apel Bacău în vederea predării către autorităţile judiciare din Italia, relatează Agerpres.

Recent, doi români au jefuit un magazin din Italia, după ce au spart vitrina cu o mașină furată. Vezi aici imagini din timpul jafului spectaculos!


Citește și… Dublă crimă în Piatra Neamț. Un bărbat și-a ucis fiul și fosta soacră și apoi a dat foc la casă / VIDEO

Primele declarații ale bărbatului din Piatra Neamț care și-a ucis fiul și soacra. „Ultima speranţă mi-a luat-o” / VIDEO

Bărbatul din Piatra Neamţ care și-a ucis fiul și soacra a fost arestat


 

Close
Închide
  Close