Mergi direct la conținut »
Bărbatul din Piatra Neamţ care și-a ucis fiul și soacra a fost arestat
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Bărbatul din Piatra Neamţ care și-a ucis fiul și soacra a fost arestat

Bărbatul din Piatra Neamţ care și-a ucis fiul și soacra a fost arestat

Florin Petrache, bărbatul din Piatra Neamț care și-a ucis fiul de 16 ani și pe bunica acestuia, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Criminalul a recunoscut fapta și regretă totul,  dar spune că a avut o ieșire nervoasă când a realizat că, după ce el a construit casa, urmă să rămână pe drumuri.

Dublă crimă, comisă marți dimineața în Piatra Neamț. Un bărbat de 60 de ani este suspectat că și-a omorât fiul de 16 ani și soacra, iar apoi a dat foc la casă. Individul ar fi vrut să se răzbune pe fosta lui soție care a plecat să muncească în Italia și l-ar fi dat afară din locuință.

Din cercetări a reieşit că Florin Petrache îşi ridicase o casă pe terenul soacrei sale, iar după finalizarea construcţiei, pe fondul neînţelegerilor pe care le avea cu soția, relaţiile cu soacra s-au deteriorat mult. Orbit de furie, bărbatul a intrat noaptea în locuința femei și a ucis-o, potrivit Observator.tv.

Citește și

Antrenorul de tenis al lui Klaus Iohannis a ratat șansa de a o pregăti pe Simona Halep în 2009, când a refuzat-o! ”Poate dacă eram, nici nu ajungea așa de sus” (FOTO&VIDEO)

Close
Închide
  Close