Mergi direct la conținut »
Un român internat în spitalul din Anglia, reţinut după ce a abuzat o pacientă la Urgenţe
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un român internat în spitalul din Anglia, reţinut după ce a abuzat o pacientă la Urgenţe

Un român internat în spitalul din Anglia, reţinut după ce a abuzat o pacientă la Urgenţe

Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, Ioan Ciprian Lucaci, în vârstă de 30 de ani, s-a prăbuşit pe o stradă, iar poliţiştii din Swindon, Marea Britanie, l-au condus la spital pentru a se asigura că românul nu are probleme de ordin medical.

Ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe, românul a început să se dea în spectacol. Conform Swindon Advertiser,  Lucaci a început să fluiere asistentele şi să strige „sex, sex, sex”. La un moment dat, o tânără de 16 ani, adusă la spital cu probleme respiratorii, l-a rugat să înceteze. Atât i-a trebuit românului pentru a se simţi aţâţat.

A profitat de faptul că scaunul de lângă cel ocupat de englezoaică era gol s-a aşezat pe el. Apoi, i-a pus mâna tinerei pe picior, i-a ridicat fusta şi i-a şoptit la ureche „sex, sex, sex”. Tânăra a avut şansa ca un alt pacient să intervină şi să-i ia apărarea, reuşind să-l aşeze pe român pe un scaun cu rotile. În prezenţa avocatului său, Lucaci şi-a recunoscut fapta, a precizat că o regretă, dar şi ca s-a aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. Ioan Ciprian Lucaci a fost reţinut, iniţial, de poliţişti. Ulterior, românul a fost eliberat, ancheta urmând să se reia după data de 1 mai, potrivit Observator.tv.

Citește și

Aventurile fabuloase ale antrenorului de tenis Iulian Vespan. A fugit în Italia cu Adrian Voinea și a salvat-o de la moarte pe Alisa Kleybanova

 

Close
Închide
  Close