12 Oct. 2017 11:07

România are suficienţi angajaţi la videochat pentru a umple un oraş cu 100.000 de locuitori

Distribuie

Peste 100 de mii de români lucrează în industria videochatului, existând în ţara noastră cel puţin 5.000 de studiouri. 

Acestă „meserie” din România este estimată la 100 de milioane de euro şi mii de fete aleg să lucreze în studiouri de acest gen pentru o perioadă, onorariul lor putând ajunge și la 20.000 de euro pe lună.

Doar în România există cel puţin 5000 de studiouri de videochat şi peste 100 de mii de modele, dintre care jumătate lucrează în studiouri şi cealaltă jumătate de acasă. Această industrie este puternică la noi şi are potenţialul de a echilibra balanţa de plăţi externe a României, dacă ar fi corect încurajată de către stat, împreună cu industria IT', povesteşte patronul unui mare studio de videochat din lume.

Videochatul este un domeniu de activitate economică în plină expansiune în România.  BBC a publicat pe site-ul său un reportaj amplu despre industria de videochat din România, sectorul cu „cea mai rapidă creștere din domeniul pornografiei globale'.

„În România, mii de femei fac videochat din studiouri și de acasă. Este o piață care funcționează non-stop, majoritatea clienților conectându-se din America de Nord și Europa de Vest', notează jurnaliștii britanici.


The Times: România a blocat negocierile pentru Brexit. Unde s-au împotmolit discuțiile


 

Loading...
Comentarii