Mergi direct la conținut »
Reportaj BBC despre industria de videochat din România. Tinerele spun că studiază Freud pentru a ține clienții online
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Reportaj BBC despre industria de videochat din România. Tinerele spun că studiază Freud pentru a ține clienții online

Reportaj BBC despre industria de videochat din România. Tinerele spun că studiază Freud pentru a ține clienții online

BBC a publicat pe site-ul său un reportaj amplu despre industria de videochat din România, sectorul cu "cea mai rapidă creștere din domeniul pornografiei globale". "În România, mii de femei fac videochat din studiouri și de acasă. Este o piață care funcționează non-stop, majoritatea clienților conectându-se din America de Nord și Europa de Vest", notează jurnaliștii britanici.

„În inima Bucureștiului, pe trotuarul din fața unui bloc de apartamente, mai multe femei fumează, vorbesc și râd. Este o scenă banală, cu excepția că în lumina puternică a dimineții, machiajul lor puternic, tocurile lor înalte și strălucitoare, hainele lor decoltate sunt în contrast cu cele lejere și de vară ale trecătorilor. În interiorul clădirii, Studio 20 ocupă primul și al doilea etaj. (…) O ușă închisă înseamnă că afacerea merge. În interiorul camerei, o femeie este în direct prin webcam cu clienții internaționali și atât timp cât e singură în cameră, ceea ce se întâmplă este complet legal. În această lume a relațiilor virtuale și a cybersexului, cele din fața camerei sunt „modele”, iar bărbații care privesc sunt „membri””, așa începe reportajul realizat de jurnalistul BBC.

Astfel, jurnalistul a stat de vorbă cu mai multe angajate ale unui astfel de studio, cu managerul, descriind mecanismul din spatele afacerii.

„Lucrând opt ore pe zi, o fată câștigă în acest studio aproape 4.000 de euro pe lună, de aproape zece ori salariul mediu din România. Sunt și fete care pot ajunge și la 8.000 de euro pe lună”, scrie în materialul jurnaliștilor britanici.

„În mare, sunt doar conversații. Fac role-play câteodată, iar o mică parte este nuditate și masturbare”, a afirmat o tânără care lucrează în această industrie. Ea a spus că uneori clienții încearcă să o convingă să facă anumite lucruri, însă refuză atunci când nu își dorește. „Este important pentru o femeie să conducă”, a mai spus tânăra, care folosește numele Lana.

Desigur, pentru ele, cel mai important este să păstreze clientul online cât mai mult timp posibil. Așa câștigă bani. „Ai zece minute la dispoziție să fii drăguță și sexy, apoi ar fi bine să ai ceva de spus, căci altfel membrul nu va sta”, a spus Andra Chirnogeanu.

Grupul de Înmormântare Strategică spune că a greșit decedații de COVID-19 din București din cauza “unor deficiențe tehnice” la DSP
Recomandări

Grupul de Înmormântare Strategică spune că a greșit decedații de COVID-19 din București din cauza “unor deficiențe tehnice” la DSP

 

Mai mult, ea le-a spus jurnaliștilor că a angajat un psiholog și un profesor de limba engleză, care le învață pe fete ce este un fetiș. „Studiem Freud și o mulțime de psihologie, precum și o carte de gesturi, pentru că femeile trebuie să fie senzuale, inteligente și frumoase”, a spus Andreea, profesoara de engleză a tinerelor.

România este lider mondial al pieței de videochat, această industrie înregistrând creșteri uriașe privind câștigurile. La ora actuală, aproximativ 3.000 de videochaturi funcționează legal în țara noastră.


Citește și: Lovitură pentru români! După majorarea accizei la carburanți vor crește prețurile produselor din magazine


Close
Închide
  Close